Τεστ για ΠΑΟΚ ο ΟΦΗ, πρόβα τζενεράλε τα Χανιά

Χανιά ΟΦΗ | 7 Σεπτεμβρίου 2025, 10:04

Την πρόβα τζενεράλε εν όψει της πρεμιέρας στη Super League 2 από τη μία, ένα πολύ σημαντικό τεστ για την επανεκκίνηση των υποχρεώσεων του από την άλλη στο πρωτάθλημα δίνουν Χανιά και ΟΦΗ στο μεταξύ τους φιλικό που είναι προγραμματισμένο για το απόγευμα στο Βαρδινογιάννειο.

Corgress Stagakis

Οι δύο ομάδες για πρώτη φορά αυτή τη σεζόν θα αναμετρηθούν μεταξύ τους, συνεχίζοντας έτσι μια άτυπη παράδοση φιλικών αναμετρήσεων που έχει καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια.

Ο ΟΦΗ ετοιμάζεται για την επανεκκίνηση των υποχρεώσεων του στην Super League, παίζοντας την επόμενη Κυριακή κόντρα στον ΠΑΟΚ και θέλει να διατηρηθεί σε φόρμα, ενώ τα Χανιά βρίσκονται πλέον στην τελική ευθεία για την έναρξη του πρωταθλήματος αφού αναμένουν τον ορισμού του πρώτου φετινού τους αγώνα πρωταθλήματος απέναντι στην Ελλάς Σύρου.

Τα Χανιά πρακτικά θα έχουν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν ένα πολύ δυνατό τεστ, βλέποντας σε τι κατάσταση βρίσκονται ενόψει της πρεμιέρας, ο δε ΟΦΗ έχει την ευκαιρία να αναμετρηθεί με έναν αντίπαλο, το δυνατότερο που υπάρχει στην Κρήτη και σίγουρα θα μπορεί να αξιολογήσει σωστότερα την κατάσταση του.

Το παιχνίδι έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 18:00 και θα είναι κεκλεισμένων των θυρών όπως έχει ανακοινωθεί από τον ΟΦΗ.

Rabona ad