Τεστ… φόρμας στην Καλλιθέα

Χανιά | 26 Φεβρουαρίου 2023, 10:18

Με σκοπό να διατηρήσουν ζωντανή την φόρμα τους με την προσδοκία ότι την επόμενη εβδομάδα θα επιστρέψουν στη δράση τα Χανιά τίθενται αντιμέτωπα σε φιλικό παιχνίδι στις 3 το μεσημέρι της Καλλιθέας.

/Bella Pizza

Ενα φιλικό που δίνει την ευκαιρία εκτός από τα Χανιά και στην ομάδα της Καλλιθέας να επιβεβαιώσει την αγωνιστική της κατάσταση, αναμένοντας επίσης την επανεκκίνηση των επισήμων αγώνων.

Αυτή είναι η δεύτερη φορά στη διάρκεια της διακοπής που τα Χανιά όμως βγαίνουν εκτός έδρας. Την περασμένη εβδομάδα ταξίδεψαν στο Ηράκλειο για να παίξουν με τον Ηρόδοτο, αυτή τη φορά πάνε στην Αθήνα για ν’ αντιμετωπίσουν την Καλλιθέα σε ένα πιο δύσκολο προσφάτως τεστ.

Το παιχνίδι δίνει αποκλειστικά τη δυνατότητα στις δύο ομάδες να διατηρηθούν σε φόρμα.

Σε ό,τι αφορά τα Χανιά Ναζίμ, Μαρτσάκης, Κόλα και Κοκκίνης έμειναν εκτός επειδή είναι ανέτοιμοι όπως και ο Καλογεράκης ο οποίος έχει προσβληθεί από ίωση.

Ετσι η αποστολή είναι η εξής: Κατσιμήτρος, Δεσποτόπουλος, Σέχου, Μπάτζιος, Σαρρής, Γιαμπερέ, Ρότσα, Σερβιλάκης, Κατσούρι, Ιμεραλιλάι, Καμαρά, Τσέλιος, Μπουτσάκης, Λεμονής, Μπουρσέλης, Μανουσάκης, Ζέκχοφ, Ιατρούδης, Μάναλης και Βόρφι.

Estrella
10 years theatro
Gyrothalassia
KTEO Κρήτης
Minetta top plus
/blentcoffee
Poppies sexy show club

Rabona ad