Τέσσερις προσθήκες στη Βασίλισσα Νότου

Ποδόσφαιρο Γυναικών | 14 Νοεμβρίου 2022, 22:36

Τέσσερις προσθήκες ποδοσφαιριστριών ανακοίνωσε η Βασίλισσα Νότου λίγες ημέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.

Πρόκειται για τις Μαρία Χασσάν, Βασιλική – Δέσποινα Καραμήτσα, Ξανθίππη Παπανικολοπούλου και Λυδία Άννα Βοριά. Υπενθυμίζουμε ότι η Λασιθιώτικη ομάδα θα αγωνισθεί στον 3ο όμιλο της Β’ Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών μαζί με τον ΑΟ Χανιά και τις Νέες Εργοτέλη, ενώ θα κάνει εκτός έδρας πρεμιέρα (με Πήγασο Θριασίου).

Η ανακοίνωση της Βασίλισσας για τις τέσσερις μεταγραφικές προσθήκες αναφέρει:

«Με κάθε επισημότητα η Βασίλισσα Νότου ανακοινώνει τις Μαρία Χασσάν, Βασιλική – Δέσποινα Καραμήτσα, Ξανθίππη Παπανικολοπούλου και Λυδία Άννα Βοριά.

H Βασίλισσα Νότου καλωσορίζει την δεκαοκτάχρονη Μαρία Χασσάν. Έπαιζε πολλά χρόνια στην ομάδα του Εθνικού Πειραιώς. Ταχύτατη, έξυπνη και αποφασιστική, αγωνίστηκε αρχικά στην θέση του Τερματοφύλακα και στη συνέχεια στη θέση της κεντρικής αμυντικού. Μπορεί να ανταπεξέλθει και στις δύο θέσεις με την ίδια πολύτιμη συνεισφορά της καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Η Βασιλική – Δέσποινα Καραμήτσα αποτελεί τη δεύτερη προσθήκη, η οποία προέρχεται από τα “σπλάχνα” της ομάδας του εθνικού Πειραιά όντας αθλήτρια του από το 2018 όπου και ξεκίνησε το ποδόσφαιρο, μετά στην ομάδα του Ατρόμητου Αθηνών 2020 και επιστροφή στην ομάδα του Εθνικού Πειραιά 2022.

Είναι μια πάρα πολύ καλή αθλήτρια η οποία καλύπτει την δεξιά πλευρά της ομάδας παίζοντας με ωριμότητα και πείσμα προσθέτοντας ποιότητα στο παιχνίδι της.

Σπουδάστρια στο πανεπιστήμιο Κεφαλονιάς καταφέρνει να είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις της σχολής και της ομάδας. Αυτό δείχνει την θέληση που έχει για να πετύχει. Εφαρμόζει γρήγορο παιχνίδι παίρνοντας πολλαπλούς ρόλους στη διάρκεια του αγώνα.

Η δεκαεπτάχρονη Ξανθίππη Παπανικολοπούλου, αγωνίζεται ως επιθετικός Με φυσική οξυδέρκεια και φαντασία. Από μικρή αθλείται στο ποδόσφαιρο, αρχικά σε μεικτές ακαδημίες, μετά σε ακαδημίες κοριτσιών. Δηλώνει ευτυχής που θα φορέσει τα χρώματα της Βασίλισσας Νότου και εύχεται σε όλες τις συμπαίκτριες τις μια χαρούμενη και χωρίς τραυματισμούς σεζόν.

Η 15χρονη Λυδία Άννα Βοριά είναι η τέταρτη προσθήκη για τη Βασίλισσα Νότου από τον Εθνικό Πειραιώς και θα αποτελέσει το μέλλον της ομάδας, καθώς με το ταλέντο και την ταχύτητά της θα καταφέρει να λύσει αρκετά προβλήματα που θα παρουσιάσουν οι αντίπαλοι στο γήπεδο. Κορίτσια καλωσορίσατε όλες στην οικογένεια της Βασίλισσας Νότου!»

Estrella
ELA Taverna
Digital Print Shop
AO CHANIA
Crepaland Greece
Chania cash

Rabona ad