Τέσσερις μήνες εκτός πισίνας ο Χανιώτης Σκουμπάκης

Πόλο 20 Ιουλίου 2016, 11:20

Ατυχος στέκεται ο Χανιώτης πολίστας Δημήτρης Σκουμπάκης ο οποίος υποχρεώθηκε σε επέμβαση στον ώμο και θα λείψει από τις πισίνες για τους επόμενους 4 μήνες.

Ετσι, ο Σκουμπάκης που από πέρσι ανήκει στο δυναμικό της Γλυφάδας, θα απουσιάσει από την αγωνιστική δράση για το επόμενο διάστημα, αλλά θα επιστρέψει πολύ πιο δυνατός και προπαντός υγιής στους αγώνες.

Στις δηλώσεις του στην ιστοσελίδα waterpololive.gr, ο Σκουμπάκης τονίζει ότι: «Θέλω να ευχαριστήσω τον γιατρό μου, τον κύριο Καραχάλιο και να εκφράσω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στη διοίκηση του ΑΝΟΓ, που ήταν κοντά μου από την αρχή. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω και τους συμπαίκτες μου και τον προπονητή μου. Εχω σκοπό να δουλέψω πολύ σκληρά το καλοκαίρι, ειδικά τον ώμο μου αλλά κι όλο μου το σώμα και πιστεύω ότι θα επιστρέψω πιο δυνατός».

Όσον αφορά την απουσία του από τις Εθνικές Ομάδες Εφήβων και Νέων Ανδρών, ο Σκουμπάκης τονίζει: «Φυσικά και μιλάω μαζί τους. Το μυαλό μου βέβαια θα είναι εκεί, μαζί τους. Τους εύχομαι τα καλύτερα μέσα από την καρδιά μου».

Στην ανακοίνωση, η ομάδα του, η Γλυφάδα, τονίζει τα εξής: «Ο πρόεδρος, το Διοικητικό Συμβούλιο, οι προπονητές και οι παίκτες της ανδρικής ομάδας εύχονται ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στην ενεργό δράση, στον φίλο και συμπαίκτη Δημήτρη Σκουμπάκη που υποβλήθηκε με απόλυτη επιτυχία σε ορθοπεδική επέμβαση το πρωί της Τρίτης 19 Ιουλίου. Η διοίκηση του ΑΝΟΓ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τον ορθοπεδικό κύριο Γιώργο Καραχάλιο για την πολύτιμη συνεισφορά του προκειμένου να ξεπεράσει με τον λιγότερο επώδυνο τρόπο το πρόβλημα της υγείας του ο παίκτης της ομάδας και να επιστρέψει γρήγορα στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις».

karta antonis garden

Rabona ad