Τέσσερις μεταγραφές ο Αγροτικός Αστέρας

Football League 22 Ιουλίου 2016, 10:24

Τέσσερις μεταγραφές ανακοίνωσε ο Αγροτικός Αστέρας. Πρόκειται για τον 23χρονο αμυντικό, Κώστα Κυριακίδη, τον 22χρονο επιθετικό, Ιάσονα Παπαδημητρίου, τον 26χρονο τερματοφύλακα Στέφανο Γουναρίδη και τον επίσης 22χρονο αμυντικό Δημήτρη Ουνγιαλίδη.

Οι ανακοινώσεις από την ΠΑΕ Αγροτικός Αστέρας έχουν εξής:

* «Η ΠΑΕ Αγροτικός Αστέρας 1932 ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Κώστα Κυριακίδη. Ο 23χρονος αμυντικός την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στην Ζάκυνθο ενώ στο παρελθόν έπαιξε σε Αναγέννηση Γιαννιτσών και Αετό Σκύδρας. Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Αγροτικού Αστέρα».

* «Η ΠΑΕ Αγροτικός Αστέρας 1932 ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Ιάσονα Παπαδημητρίου. Ο γεννημένος στις 20/03/1994 επιθετικός Ιάσονας Παπαδημητρίου ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τα τμήματα υποδομής της Ξάνθης ενώ στο παρελθόν αγωνίστηκε σε Ζάκυνθο, Καλαμαριά και Αγιονέρι. Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Αγροτικού Αστέρα».

* «Η ΠΑΕ Αγροτικός Αστέρας 1932 ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Στέφανου Γουναρίδη. Ο γεννημένος στις 15 Ιουνίου 1990 τερματοφύλακας Στέφανος Γουναρίδης αποτελεί το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Αγροτικού Αστέρα. Ξεκίνησε την καριέρα του από τον Απόλλων Καλαμαριάς ενώ στο παρελθόν αγωνίστηκε σε Καβάλα, Αγροτικό Αστέρα, ΟΦΗ, Άρη, Επισκοπή, Αγιονέρι. Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Αγροτικού Αστέρα».

*«Η ΠΑΕ Αγροτικός Αστέρας 1932 ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Δημήτρη Ουνγιαλίδη. Γεννήθηκε στις 24/10/94 στην Κοζάνη και αγωνίζεται στο χώρο της άμυνας. Την σεζόν 2015-2016 έπαιζε στην Καλλονή ενώ στο παρελθόν ανήκε στο δυναμικό της Ζακύνθου και Κ20 της Βέροιας. Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Αγροτικού Αστέρα».

Estrella
Auto KCS
Minetta Car Pack
xoriatiko
Papantonakis Cards

Rabona ad