Τέσσερις μεταγραφές και μία ανανέωση η Λαμία

Football League 20 Ιουλίου 2016, 11:01

Τέσσερις μεταγραφές ανακοίνωσε η Λαμία που συνεχίζει εντυπωσιακά τις κινήσεις της αυτό το καλοκαίρι. Η ομάδα από τη Φθιώτιδα κάνει δικό της τον αμυντικό Ανέστη Αναστασιάδη που ήταν στην Καλλονή και ακόμα τον Σταύρο Πεταυράκη από τον Πανθρακικό, τον Ομο από την Κέρκυρα και τέλος τον Βραζιλιάνο επιθετικό Ζονέ Ντα Σίλβα Πίντο.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Παράλληλα, η Λαμία ανακοίνωσε και την παραμονή στην ομάδα του Γιάννη Αντωνόπουλου.

Οι ανακοινώσεις έχουν ως εξής:

• «Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον αμυντικό Ανέστη Αναστασιάδη. Ο Ανέστης Αναστασιάδης  γεννήθηκε στις 21 Ιανουαρίου 1983. Την προηγούμενη σεζόν αγωνιζόταν στην ΑΕΛ Καλλονής. Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ τον καλωσορίζει στην ομάδα της και του εύχεται πολλές επιτυχίες».

• «Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Βραζιλιάνο επιθετικό Ζονέ Ντα Σίλβα Πίντο. Ο Πίντο γεννήθηκε στις 13 Νοεμβρίου 1991. Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ εύχεται στον JonedaSilvaPinto καλή επιτυχία!».

• «Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Σταύρο Πεταυράκη που αγωνίζεται στη θέση του αριστερού μπακ. Ο Σταύρος Πεταυράκης γεννήθηκε στις 09 Νοεμβρίου 1992 με θητεία στην ΑΕΚ. Τελευταία αγωνιζόταν στην ομάδα του Πανθρακικού. Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ τον καλωσορίζει στην ομάδα της και του εύχεται πολλές επιτυχίες».

• «Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον SULAIMONAKEEMOMO. Ο SULAIMONAKEEMOMO γεννήθηκε στις 15 Δεκεμβρίου 1985 και αγωνίζεται στη θέση του αμυντικού χαφ. Την προηγούμενη σεζόν αγωνιζόταν στην ομάδα της Κέρκυρας και του Αχαρναϊκού. Στο παρελθόν αγωνιζόταν στον Πανιώνιο. Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ καλωσορίζει τον SULAIMONAKEEMOMO και του εύχεται καλή επιτυχία».

• «Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον 24χρονο Λαμιώτη Γιάννη Αντωνόπουλο. Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ εύχεται στον Γιάννη Αντωνόπουλο καλή επιτυχία!».

Estrella
Auto KCS
Minetta Car Pack
agrosimvouli-300x250
xoriatiko
Papantonakis Cards

Rabona ad