Τέσσερις κρητικοπούλες στην Εθνική

Καλλιτεχνική Κολύμβηση | 25 Μαΐου 2021, 16:56

Τέσσερις αθλήτριες από την Κρήτη, οι Ιφιγένεια Κρομμυδάκη, Γαρυφαλιάνα Νίκου από τον Ναυτικό Ομιλο Χανίων και οι Δέσποινα Ταμπακάκη και Γλυκερία Ταραζά από τον Ωρίωνα Ηρακλείου κλήθηκαν στην Εθνική ομάδα καλλιτεχνικής κολύμβησης.

Συγκεκριμένα, οι τέσσερις κρητικοπούλες κλήθηκαν μαζί με άλλα 14 κορίτσια σε καμπ προετοιμασίας που θα πραγματοποιήσει η Εθνική μας για τη συμμετοχή της στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που θα πραγματοποιηθεί στη Μάλτα το διάστημα από 30 Ιουνίου μέχρι 4 Ιουλίου.

Το καμπ θα ξεκινήσει την Τετάρτη 26 Μαΐου και θα ολοκληρωθεί στις 27 Ιουνίου. Αναλυτικότερα η αποστολή έχει ως εξής: Κωνσταντίνα Αγγελοπούλου, Μαρία Καραπαναγιώτου (Ηρακλής), Ζωή Αγραφιώτη (Πανσερραϊκός), Γεωργία Ζώταλη, Ελένη Βάγια, Ελένη Ηλιάνα Καραμάνη, Κατερίνα Μανασάκη, Βασιλική Μολώζη, Λύδια Φωτεινή Παπαναστασίου (ΑΝΟ Μεταμόρφωσης), Ζωή Καράγγελου, Ευθαλία Δέσποινα Παγώνη, Ελένη Φράγκου (ΝΟΒΑ), Δήμητρα Καρατζόγλου, Ελένη Παπαδοπούλου (ΑΟΘ), Ιφιγένεια Κρομμυδάκη, Γαρυφαλιάνα Νίκου (ΝΟ Χανίων), Δέσποινα Ταμπακάκη, Γλυκερία Ταραζά (Ωρίωνας).

 

JoyMachine

Rabona ad