Η Εθνική Ελλάδας 2010 κατέλαβε την 1η θέση, επικρατώντας στον τελικό του Παναθηναϊκού με σκορ 12-7, ολοκληρώνοντας αήττητη την παρουσία της στο τουρνουά.
Στο ρόστερ της Εθνικής συμμετείχαν τέσσερις Χανιώτες αθλητές, οι Γιάννης Αυγουστιανάκης και Παναγιώτης Κόρακας του ΝΟ Χανίων, οπ Αγγελος Ζουμπουλιάς, που αγωνίζεται στη Βουλιαγμένη και ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης του Παναθηνακού, οποίοι είχαν ενεργό συμμετοχή στην πορεία προς την κατάκτηση της 1ης θέσης.
Ξεχωριστή διάκριση σημειώθηκε για τον Παναγιώτη Κόρακα, ο οποίος αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης του τουρνουά, μετά από ψηφοφορία των προπονητών, επιβεβαιώνοντας τη συνολικά θετική του παρουσία στη διοργάνωση.
Χανιώτικη παρουσία υπήρξε και από την πλευρά του Παναθηναϊκού στον τελικό, με τον Γιώργο Ηλιάκη να αγωνίζεται με τα “πράσινα”, ενώ συμμετοχή από την Κρήτη καταγράφηκε και μέσω του ΟΦΗ, με τον Νίκο Τσιακανίκο να λαμβάνει μέρος στη διοργάνωση.








