Τέσσερα μετάλλια στη Βάρκιζα ο ΝΟΧ

Κανόε-Καγιάκ | 13 Μαρτίου 2019, 17:14

Με επιτυχία συνδυάστηκε η συμμετοχή για τον Ναυτικό Ομιλο Χανίων στους διασυλλογικούς αγώνες κανόε καγιάκ που πραγματοποιήθηκαν το περασμένο Σάββατο (9/3) στη Βάρκιζα και διοργάνωσε ο Ναυτικός Ομιλος Βάρης Βάρκιζας.

Αυτό μαρτυρά η κατάκτηση τεσσάρων μεταλλίων για τους Χανιώτες αθλητές και αθλήτριες, επόμενος στόχος των οποίων είναι το πανελλήνιο πρωτάθλημα μεγάλων αποστάσεων 5.000μ. που θα διεξαχθεί στον Σχοινιά στις 20 Απριλίου.

Η σχετική ενημέρωση από το Ναυτικό Ομιλο Χανίων είναι η εξής:

Την κατάκτηση τεσσάρων μεταλλίων (τρία ασημένια και ένα χάλκινο) σφράγισε ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων στους διασυλλογικούς αγώνες κανόε καγιάκ που διοργάνωσε το περασμένο Σάββατο (9/3) στη Βάρκιζα ο Ν.Ο. Βάρης Βάρκιζας.

Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν κάτω από εξαιρετικά δύσκολες καιρικές συνθήκες αφού κατά την διάρκεια επικρατούσε υψηλός, πλάγιος κυματισμός με αποτέλεσμα να δυσκολέψει πάρα πολύ η προσπάθεια των αθλητών και αρκετοί εξ αυτών να ανατραπούν.

«Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια που κατέβαλαν και τα αποτελέσματα που έφεραν», τονίζει ο προπονητής του ΝΟΧ, Μανώλης Αγγελάκης, προσθέτοντας ότι, «ο επόμενος στόχος της ομάδας μας είναι να πραγματοποιήσουμε την καλύτερη δυνατή εμφάνιση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα μεγάλων αποστάσεων 5.000μ που θα διεξαχθεί στο ολυμπιακό κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά στις 20 Απριλίου».

Αναλυτικά, τα αποτελέσματα για τους αθλητές του Ν.Ο. Χανίων είναι τα εξής:

• Ασημένιο μετάλλιο

Φραγκόπουλος Γεώργιος – Κ1 Παίδων 5000μ.
Διακάκης Νικόλαος – Κ1 Παμπαίδων 3000μ.
Φραγκόπουλος Γεώργιος/Ξηρουχάκης Μανόλης – Κ2 Παίδων 5000μ.

• Χάλκινο μετάλλιο

Καράκη Κλειώ – K1 Κορασίδων 5000μ.

• 9η θέση

Κουργιαντάκης Στυλιανός – Κ1 Παίδων 5000μ.

• 12 θέση

Κοπάσης Ευάγγελος – Κ1 Παμπαίδων 3000μ.

Αναλυτικά, η αποστολή του Ναυτικού Ομίλου ήταν η εξής: Αλεξανδράκη, Γράσσου, Διακάκης, Καράκη, Κερασιώτης, Κοπάσης, Κουργιαντάκης, Μαυρομμάτη, Ξηρουχάκης και Φραγκόπουλος.

Ο Ναυτικός Ομιλος ευχαριστεί τον κ. Γιάννη Μαρκουλάκη για την πολύτιμη συνεισφορά του στο τμήμα και τη μεγάλη Ναυτιλιακή Εταιρεία ΑΝΕΚ LINES, που παραμένει πάντα ο επίσημος χορηγός.

 

karta antonis garden