Τερματίζει στην 3η θέση. Κέρδισε 9-8 στον μικρό τελικό τον Απόλλων Σμ.

Υγρός στίβος 24 Ιουλίου 2016, 20:43

Τη νέα αγωνιστική χρονιά θα επιδιώξει ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων ΑΝΕΚ LINES την επιστροφή του στην Α1 Εθνική Κατηγορία, καθώς μετά τη διεξαγωγής της τελικής φάσης τερματίζει στην 3η θέση στο πρωτάθλημα της Α2, δηλαδή την αμέσως επόμενη μετά τις δύο ομάδες που σφραγίζουν την άνοδο.

Η ομάδα του Ηλία Μαχαίρα μετά από έναν συγκλονιστικό ημιτελικό ηττήθηκε την Κυριακή το μεσημέρι με σκορ 5-3 από τον Ν.Ο. Πατρών, που μαζί με τον Πανιώνιο που επικράτησε με 11-7 του Απόλλωνα Σμύρνης είναι οι δύο ομάδες που από τη νέα περίοδο θ’ αγωνίζονται στις πισίνες της Α1.

Ο ΝΟΧ προσπάθησε για το καλύτερο και ειδικότερα μέχρι το τελευταίο παιχνίδι διεκδίκησε την άνοδο για την Α1, αλλά το άγχος και η κούραση δεν επέτρεψαν προκειμένου να επισφραγιστεί η επιστροφή του στο κορυφαίο πρωτάθλημα της χώρας μετά από τρία χρόνια. Σε κάθε περίπτωση, το έργο της ομάδας κρίνεται θετικότατο, αφού παρά τις εκτιμήσεις για το αντίθετο που είχαν γίνει στο ξεκίνημα της χρονιάς, βρέθηκε μία ανάσα από την άνοδο.

Σύμφωνα με τον Ηλία Μαχαίρα: «Κατά τη διάρκεια όλης της χρονιάς αλλά κι ειδικότερα στην τελική φάση δεν παίζαμε για να χάσουμε. Βρεθήκαμε πολύ κοντά στην άνοδο, αφού μέχρι και τα τελευταία λεπτά του αγώνα με την Πάτρα ήμασταν πολύ κοντά στο σκορ. Στο τελευταίο 8λεπτο υπήρχε πολύ άγχος και από τις δύο ομάδες κι έτσι έληξε 0-0. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την πορεία μας, πήγαμε πολύ καλύτερα απ’ ό,τι περιμέναμε βάσει των επιλογών που είχαμε κάνει όταν σχεδιάσαμε την ομάδα και διεκδικήσαμε μέχρι το τελευταίο παιχνίδι την άνοδο στην Α1. Για του χρόνου υπάρχουν κάποια παιδιά που γυρίζουν στα Χανιά. Θα τα βάλουμε κάτω και θα διαπιστώσουμε εάν θα είμαστε ανταγωνιστικοί. Εμείς θα συνεχίσουμε να στηριζόμαστε στις δικές μας δυνάμεις, με δικά μας παιδιά και θα προσπαθούμε για το καλύτερο. Αυτό κάναμε και φέτος και αυτό θα συνεχίσουμε και την επόμενη χρονιά».

Ο Ναυτικός Ομιλος παίζοντας για τις θέσεις 3-4, επικράτησε με 9-8 του Απόλλωνα Σμύρνης κι έτσι κατέλαβε την 3η θέση. Πρωταθλητής αναδείχτηκε ο Ν.Ο. Πατρών που κέρδισε στον τελικό τον Πανιώνιο με σκορ 7-6.

Αναλυτικά η τελική κατάταξη του πρωταθλήματος της Α2 είναι η εξής:

1. Ν.Ο. Πατρών
2. Πανιώνιος
3. Ν.Ο. Χανίων ΑΝΕΚ LINES
4. Απόλλων Σμ.
5. Νηρέας Γέρακα
6. Ν.Ο. Χαλκίδας
7. ΑΣ Απόλλο
8. ΝΑΟ Κέρκυρας

Οι αγώνες κατάταξης:

1η-2η θέση: Ν.Ο. Πατρών – Πανιώνιος 7-6
3η-4η θέση: Απόλλων Σμ. – Ν.Ο. Χανίων ΑΝΕΚ LINES 8-9
5η-6η θέση: Νηρέας Γέρακα – Ν.Ο. Χαλκίδας 9-8
7η-8η θέση: ΑΣ Απόλλο – ΝΑΟ Κέρκυρας 9-8

Οι αγώνες του ΝΟΧ:

• (ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ)
Ν.Ο. Πατρών – Ν.Ο. Χανίων ΑΝΕΚ LINES 5-3
Τα 8λεπτα: 2-2, 2-0, 1-1, 0-0
Ν.Ο. Χανίων ΑΝΕΚ LINES (Ηλίας Μαχαίρας): Λεβεντάκης, Κοκονάς 1, Κατσουλάκης 1, Παπαδόπουλος 1, Ρουμελιώτης, Φύταλης, Μπιτσάκης, Λειψάκης, Μπαριωτάκης, Βιζυράκης, Μαραγκουδάκης, Τσιστράκης, Μητράκης, Μυγιάκης

• (ΘΕΣΕΙΣ 3-4)
Απόλλων Σμ. – Ν.Ο. Χανίων ΑΝΕΚ LINES 8-9
Τα 8λεπτα: 1-1, 2-2, 2-2, 3-4
Ν.Ο. Χανίων ΑΝΕΚ LINES (Ηλίας Μαχαίρας): Λεβεντάκης, Κοκονάς, Κατσουλάκης 5, Παπαδόπουλος, Ρουμελιώτης, Φύταλης 2, Μπιτσάκης, Λειψάκης, Μπαριωτάκης, Βιζυράκης 2, Μαραγκουδάκης, Τσιστράκης, Μητράκης, Μυγιάκης

karta antonis garden

Rabona ad