Τεντόγλου και Ντρισμπιώτη κορυφαίοι στην Ευρώπη

Στίβος | 8 Σεπτεμβρίου 2022, 22:48

Το... νταμπλ έκανε η Ελλάδα στην ανάδειξη του κορυφαίου αθλητή (Μίλτος Τεντόγλου) και της κορυφαίας αθλήτριας (Αντιγόνη Ντρισμπιώτη) στην Ευρώπη για τον μήνα Αύγουστο.

KTEO Κρήτης

Ο Μίλτος Τεντόγλου αναδείχθηκε κορυφαίος αθλητής στην Ευρώπη για το μήνα Αύγουστο με βάση την ψηφοφορία που έγινε στα social media της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας. Το ίδιο πέτυχε και η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη σε επίπεδο Γυναικών.

Ο Τεντόγλου ήταν υποψήφιος μαζί με τον Σουηδό Αρμάντο Ντουπλάντης (χρυσό μετάλλιο στο επί κοντώ), με τον Γιάκομπ Ινγκεμπρίκτσεν (χρυσό μετάλλιο σε 1.500μ. / 5.000μ.) και με τον Λιθουανό Μύκολας Αλέκνα (χρυσό μετάλλιο στη δισκοβολία), συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους και κατάφερε να κερδίσει την τιμητική διάκριση.

Η Ντρισμπιώτη ήταν υποψήφια μαζί με την Ολλανδέζα Φέμκε Μπόλ (χρυσό μετάλλιο σε 400μ. / 400μ. εμπ. / 4χ400μ.), την Αλβανίδα Λουίζα Γκέγκα (χρυσό μετάλλιο στα 3.000μ. στιπλ) και τη Γερμανίδα Τζίνα Λουκενκέμπερ (χρυσό μετάλλιο σε 100μ./ 4χ100μ.) συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους και κατάφερε να κερδίσει εκείνη την τιμητική διάκριση.

Με αυτήν τη διπλή διάκριση η Ελλάδα κάνει ένα μοναδικό νταμπλ και ο μήνας Αύγουστος ανήκει ολοκληρωτικά στη χώρα μας και στις διακρίσεις της Εθνικής μας ομάδας στίβου.

manolikakis

Rabona ad