Τεννές: Είχαμε έναν πολύ σκληρό αντίπαλο απέναντί μας

Αντίπαλοι Α.Ο.Χ. Α.Ο. Χανιά | 25 Μαρ 2017, 18:02

Πολύ σκληρό αντίπαλο χαρακτήρισε τον ΑΟ Χανιά ο Μπάμπης Τεννές στις δηλώσεις του στην ΕΡΤ3 μετά το τέλος της αναμέτρησης.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο έμπειρος τεχνικός της Λαμίας τόνισε ότι η ομάδα του μπορούσε να “τελειώσει” το ματς στο δεύτερο ημίχρονο με τις πολλές ευκαιρίες που είχε αλλά είχε απέναντί της έναν πολύ σκληρό αντίπαλο.

Αναλυτικά όσα είπε: «Σίγουρα έπαιξαν ρόλο το άγχος και η κούραση της ομάδας, γιατί παίζουμε ανά δύο-τρεις ημέρες. Από εκεί και πέρα νομίζω ότι είχαμε πολλές ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο να το τελειώσουμε το παιχνίδι, αλλά είχαμε ένα πολύ σκληρό αντίπαλό απέναντί μας και εφόσον πήραμε τους τρεις βαθμούς φεύγουμε ικανοποιημένοι».

Για τους ποδοσφαιριστές που δεν είχαν αρκετό χρόνο συμμετοχής κι αν είναι ευχαριστημένος από την απόδοσή τους: «Είχαμε πολλές και σημαντικές ελλείψεις, έλειπαν τρεις βασικότατοι παίκτες για την ομάδα μας. Μπήκανε τα παιδιά, αλλά όταν ένα παιδί έχει πολύ χρόνο αποχής από το γήπεδο σίγουρα δεν έχει τον ρυθμό που πρέπει».

Για το πού πιστεύει ότι θα κριθεί η “μάχη” του τίτλου και της ανόδου: «Νομίζω ότι σε κάθε παιχνίδι από εδώ και πέρα όποια ομάδα κάνει γκέλα θα βρεθεί σε δυσχερή θέση. Αν συνεχίσουμε έτσι στα μεταξύ μας παιχνίδια ίσως ξεκαθαρίσει η κατάσταση»

Απομαγνητοφώνηση: athlitiko.gr

Estrella
Papantonakis Cards

Rabona ad