Τεννές: Δεν έχουμε προβάδισμα

Super League 1 26 Μαΐου 2021, 17:54

Η Ξάνθη παρά τη νίκη της δεν έχει προβάδισμα για την άνοδο σύμφωνα με τον Μπάμπη Τεννέ.

Ο έμπειρος προπονητής τόνισε ότι όλα είναι ανοιχτά εν όψει του δεύτερου αγώνα που θα γίνει την Κυριακή στο Αγρίνιο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην κάμερα της ΕΡΤ 3 μετά από το τέλος του πρώτου αγώνα μπαράζ: «Δεν μπορώ να εκφράσω κανένα παράπονο για τους παίκτες της ομάδας μας, γιατί πραγματικά υπερέβαλαν εαυτό, απέναντι σε μία ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας. Κατάφεραν να γυρίσουν ένα παιχνίδι, που καταλαβαίνετε τη μεγάλη δυσκολία που υπάρχει. Δε θα έλεγα ότι έχουμε προβάδισμα, η “πρόκριση” είναι ανοιχτή. Θα πάμε να δώσουμε τη μάχη μας στο Αγρίνιο, όπως κάνουμε σε όλα τα παιχνίδια που είμαι εγώ στην Ξάνθη. Το μόνο που έχω να πω είναι συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθειά τους και μακάρι να μπορέσουμε και στο επόμενο παιχνίδι να πάρουμε την άνοδο γι’ αυτή την ομάδα, που έχει πέσει άδικα».

Για το αν πάει στο Αγρίνιο με ανεβασμένη ψυχολογία η Ξάνθη λόγω της ανατροπής: «Είχαμε καλή ψυχολογία και πριν ξεκινήσουν αυτά τα παιχνίδια. Η ψυχολογία μας θα είναι καλή. Αν μπορέσουμε να έχουμε και κάποια παιδιά που σήμερα τα στερηθήκαμε λόγω τραυματισμών  θα είμαστε μια αξιόμαχη ομάδα, αλλά δεν παραβλέπουμε το γεγονός ότι ο Παναιτωλικός είναι Super League 1 και έχει μία πάρα πολύ ποιοτική ομάδα».

Για το αν πάει για την 8η άνοδό του: «Δεν έχει έρθει ακόμα και δεν πρέπει να συζητάμε αυτό το πράγμα. Πρώτα να γίνει το παιχνίδι και μετά…».

Απόδοση δηλώσεων: athlitiko

Estrella
Minetta Car Pack
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/blentcoffee

Rabona ad