«Τέλος του μήνα η SL2 και 15/12 το κύπελλο»

Κύπελλο Ελλάδος | 20 Νοε 2020, 19:34

Ο πρόεδρος της Επιτροπής του κυπέλλου Ελλάδος, Μάνος Γαβριηλίδης, ξεκαθάρισε ότι κύπελλο θα διεξαχθεί μόνο με επαγγελματικές ομάδες κι ότι οι ερασιτεχνικές δεν είναι εφικτό να συμμετάσχουν.

Ο Γαβριηλίδης ζητά να αρχίσει το πρωτάθλημα της Super League 2 στα τέλη του τρέχοντος μήνα για να είναι έτοιμες ομάδες για την έναρξη του κυπέλλου, την οποία υπολογίζει στα μέσα Δεκεμβρίου.

Αναλυτικά όσα είπε επί του θέματος ο πρόεδρος της Επιτροπής του κυπέλλου Ελλάδος στον ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis 95,5 και συγκεκριμένα στην εκπομπή “Στη Σέντρα“:

«Στόχος μας ήταν να δούμε ποιες ομάδες μπορούν να συμμετέχουν. Κατέληξαν οι τρεις πρόεδροι να κάνουν το καλύτερο για να αρχίσει μία ή και οι δύο από τις άλλες κατηγορίες, δηλαδή τη Super league 2 και τη Football League. Θα έλεγα να ξεκινήσουμε το Κύπελλο από την τέταρτη φάση και μετά.

Με επαγγελματικό ποδόσφαιρο μόνο, δηλαδή. Οι ερασιτεχνικές ομάδες, με μεγάλη μου απογοήτευση, δεν είναι δυνατόν να συμμετέχουν. Πότε θα ξεκινήσουν, πότε θα είναι έτοιμες. Θα μπορέσει τουλάχιστον η Σούπερ Λιγκ 2 να ξεκινήσει μέχρι το τέλος του μήνα ώστε να είναι έτοιμοι γύρω στις 15 να συμμετέχουν στο Κύπελλο. Ο τελικός θα είναι στις 22 Μαΐου στο ΟΑΚΑ, όπως ήταν.»

Estrella
Minetta Car Pack
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/psiloritischania

Rabona ad