Τέλος οι Πόποβιτς – Μένκα από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς

Football League 7 Ιουλίου 2017, 12:37

Το "βαρύ πυροβολικό" Ζντράβκο Πόποβιτς και ο τερματοφύλακας Ορέστη Μένκα αποτελούν παρελθόν για τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, στον οποίο αγωνίζεται ο Χανιώτης γκολκίπερ Μάνος Καλογεράκης.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Οι δύο ποδοσφαιριστές έλυσαν τη συνεργασία τους με τον ιστορικό σύλλογο, ο οποίος μέσω ανακοίνωσης τους ευχαριστεί για τη συμβολή τους στην άνοδο της ομάδας από τη Γ’ Εθνική στη Football League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Στον κόσμο του ποδοσφαίρου, η επιτυχία μιας ομάδας σαν τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ  ΠΟΝΤΟΥ, οφείλεται στις ποδοσφαιρικές αρετές των στελεχών της, τον χαρακτήρα τους,  αλλά και στις διαπροσωπικές σχέσεις  τους,  που σφυρηλατούν την ενότητα και την ισχύ της ομάδας. Το ποδόσφαιρο επιβάλει  συχνά αλλαγές,  που συγκρούονται με τους ηθικούς δεσμούς και τα συναισθήματα.  Η Διοίκηση της ομάδας, υλοποιώντας τον νέο αγωνιστικό σχεδιασμό,  ανακοινώνει  την λύση της συνεργασίας με τους κ.κ.  ZDRAVKO  POPOVIC  και  ΟΡΕΣΤΗ  ΜΕΝΚΑ Οι ανωτέρω  τίμησαν την ομάδα μας με τις πολύτιμες και ωφέλιμες αγωνιστικές υπηρεσίες τους, με την εντιμότητα του χαρακτήρα τους για την  εκπλήρωση του υψηλού αγωνιστικού μας στόχου. Η απόφασή μας δεν μειώνει κατ’ ελάχιστο την ποδοσφαιρική τους αξία και τις αρετές της προσωπικότητάς τους. Τους ευχαριστούμε θερμά  και επιθυμούμε από καρδιάς την επιτυχή συνέχιση της καριέρας τους».

Estrella
xoriatiko
Papantonakis Cards