Τέλος οι καταθέσεις, σειρά για τα υπόλοιπα!

Πλατανιάς | 4 Μαΐου 2017, 21:00

Πέρασαν τα δύσκολα για την υπόθεση του Πλατανιά και ειδικότερα μετά τις καταθέσεις από πλευράς ποδοσφαιριστών; Ενδεχομένως... Το σίγουρο είναι ότι οι "ερυθρόλευκοι" ολοκλήρωσαν αυτόν τον κύκλο των μαρτυριών στην αστυνομία για όσα συνέβησαν στο γήπεδο "Καραϊσκάκη" στο ματς με τον Ολυμπιακό και πλέον αναμένονται τα αποτελέσματα.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Σίγουρα, μεγάλο ενδιαφέρον για τον Πλατανιά έχει το τι αποτέλεσμα θα υπάρξει μετά απ’ όλα όσα έχουν συμβεί, αλλά από εκεί και πέρα πολύ μεγάλο και ίσως μεγαλύτερο έχει το τι θα γίνει με την ομάδα όσον αφορά την επόμενη μέρα! Ο προγραμματισμός που υπό άλλες συνθήκες θα ήταν το βασικό θέμα συζήτησης αυτή τη στιγμή έχει έρθει σε δεύτερη μοίρα, αν όχι τα δεδομένα πλέον είναι εντελώς διαφορετικά σε σχέση με μία εβδομάδα ή 10 μέρες πριν! Εξάλλου, ο Μανούσος όχι μόνο αποτελεί παρελθόν, αλλά έχει ήδη συμφωνήσει με τον Πανιώνιο, ενώ οριστικά παρελθόν μπορεί να θεωρείται και ο Αποστολόπουλος. Η κατάσταση σίγουρα είναι πολύ άσχημη αυτή τη στιγμή για τον Πλατανιά, αλλά από εκεί και πέρα και μόλις η κατάσταση μπορέσει να ξεκαθαρίσει, το ζήτημα είναι πώς θα προχωρήσει ο μεταγραφικός σχεδιασμός, με αυτό που σίγουρα ενδιαφέρει, είναι οι αποφάσεις που θα ληφθούν από τον πρόεδρο Μανόλη Μαθιουλάκη και τον προπονητή Γιώργο Παράσχο.

Σημειώνεται πάντως με την ευκαιρία για ό,τι αφορά τους δύο άνδρες ότι είναι εξαιρετικά σημαντικό ότι βρέθηκαν και κάθισαν δίπλα – δίπλα στο Μάλεμε στο τραπέζι που παρέθεσε ο διοικητικός παράγοντας της ομάδας, Βαλάντης Μαλανδράκης, επομένως είναι ένα θετικό βήμα ότι πρόεδρος και προπονητής διατηρούν όσο μπορούν την ηρεμία τους και με την πρώτη ευκαιρία θα χαράξουν το σχέδιο για την επόμενη μέρα του Πλατανιά.

Estrella
Auto KCS