Τέλος ο Παπαδόπουλος

Χανιά | 16 Μαΐου 2022, 17:12

Παρελθόν για τον πάγκο των Χανίων μπορεί να θεωρείται ο Νίκος Παπαδόπουλος. Η είδηση επιβεβαιώνεται με επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ.

/Bella Pizza

Οπως έκανε γνωστό η ομάδα των Χανίων, ο 50χρονος τεχνικός λύνει την συνεργασία του με την χανιώτικη ομάδα η οποία περνά έτσι σε επόμενο στάδιο όσον αφορά το τι θα πράξει από ‘δω και στο εξής για τη νέα περίοδο.

Η παραμονή Παπαδοπούλου είχε φανεί πως ήταν δύσκολη μετά την πρώτη συνάντηση που είχε με τον Αντώνη Ροκάκη. Εν τέλει στην επόμενη που ακολούθησε οι δύο πλευρές αποφάσισαν ν’ ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους.

Η (λιτή) ανακοίνωση από τα Χανιά έχει ως εξής:

Η ΠΑΕ Χανιά ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον προπονητή Νίκο Παπαδόπουλο. Τον ευχαριστούμε θερμά για τη συνεργασία και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην προπονητική του πορεία.

Σε δήλωσή του ο πρώην, πια, τεχνικός των Χανίων επισημαίνει τα εξής:

«Επειτα από την ολοκλήρωση της συνεργασίας μου με την ΠΑΕ Χανιά θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο Αντώνη Ροκάκη και τη διοίκηση για τη συνεργασία και την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν το διάστημα της παρουσίας μου στην ομάδα, όλους τους συνεργάτες μου και κυρίως τους ποδοσφαιριστές με τους οποίους συνεργάστηκα όλο αυτό το διάστημα, καθώς και τον φίλαθλο κόσμο για τη στήριξη.
Τον 1,5 χρόνο της παρουσίας μου στα Χανιά προσπάθησα καθημερινά, μέσα από σκληρή δουλειά, να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της και να εξελίξω ποδοσφαιριστές. Εύχομαι καλή συνέχεια στα Χανιά και να πετύχει η ομάδα τους στόχους της».

 

Estrella
Papantonakis Cards
10 years theatro
Nymfi-Restaurant
Gyrothalassia
KTEO Κρήτης
Minetta top plus
/blentcoffee
Poppies sexy show club

Rabona ad