Τέλος ο Ουζουνίδης από ΑΠΟΕΛ

Ποδόσφαιρο 26 Οκτωβρίου 2020, 14:47

Παρελθόν από τον πάγκο του ΑΠΟΕΛ αποτελεί ο πρώην τεχνικός του Πλατανιά και του Εργοτέλη

Η νέα ήττα του ΑΠΟΕΛ, αυτή τη φορά από την Ανόρθωση με 2-0, αποδείχθηκε το τελευταίο παιχνίδι του πρώην τεχνικού των Πλατανιά και του Εργοτέλη (μεταξύ άλλων) στον πάγκο της κυπριακής ομάδας.

Ο σύλλογος της Λευκωσίας ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας του με τον Εβρίτη τεχνικό και το τιμ του.

Αναλυτικά όσα αναφέρει:

Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της, με τον Μαρίνο Ουζουνίδη και την προπονητική του ομάδα που περιλαμβάνει το βοηθό προπονητή Χριστόφορο Κόλα και τον γυμναστή Νίκο Γιάγκου.

Επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε τους Μαρίνο Ουζουνίδη, Χριστόφορο Κόλα και Νίκο Γιάγκου και να τους ευχηθούμε τα καλύτερα, στο επόμενο βήμα της καριέρας τους.

Χρέη προσωρινού προπονητή αναλαμβάνει ο Λούκας Χατζηλούκας με βοηθό προπονητή, τον Nuno Morais. Γυμναστής της ομάδας θα είναι ο Παύλος Κίναν.

Η διοίκηση θα αξιολογήσει τις διάφορες επιλογές που έχει ενώπιον της και θα αποφασίσει για τις περαιτέρω ενέργειες της, μέχρι και τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω εθνικών ομάδων.

Επίσης ενημερώνουμε ότι ο πρόεδρος της εταιρείας ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ, την Πέμπτη θα παραχωρήσει εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη, στο συνδρομητικό κανάλι Cablenet.

Estrella

Rabona ad