Τέλος και ο Μαραθωνίτης – Υπηρεσιακός ο Καραντάθας

Επισκοπή | 21 Νοεμβρίου 2022, 11:56

Η Επισκοπή ανακοίνωσε το "διαζύγιο" και με τον τιμ μάνατζερ Σπύρο Μαραθωνίτη, ενώ όρισε ως υπηρεσιακό προπονητή της πρώτης ομάδας τον Παναγιώτη Καραντάθα.

/Bella Pizza

Οι εξελίξεις τρέχουν στη ρεθυμνιώτικη ομάδα μετά από την εντός έδρας ήττα με τα Χανιά, με τα “διαζύγια” να είναι διαδοχικά στο προπονητικό επιτελείο.

Η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Επισκοπή ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας, κοινή συναινέσει, με τον τιμ μάνατζερ, Σπύρο Μαραθωνίτη. Ο σύλλογός μας  τον ευχαριστεί για την προσφορά του στο διάστημα που εργάστηκε και του εύχεται καλή συνέχεια στην επαγγελματική του σταδιοδρομία.

Αμέσως μετά, ο κ. Μαραθωνίτης έκανε την ακόλουθη δήλωση: “Ο κύκλος μου στην Επισκοπή έκλεισε μετά από συζήτηση που είχαμε με τον πρόεδρο κ. Νικολιδάκη αποφασίζοντας από κοινού να λύσουμε τη συνεργασία μας.

Στο Ρέθυμνο απέκτησα φίλους. Ευχαριστώ το διοικητικό συμβούλιο, τον πρόεδρο κ. Νικολιδάκη για την μέχρι τώρα συνεργασία, ευχαριστώ και όλους τους ανθρώπους της ομάδας με τους οποίους συνεργάστηκα αλλά και για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου”

Υπηρεσιακός την ΠΑΕ ο Παναγιώτης Καραντάθας

Στο μεταξύ, χρέη προπονητή στην ομάδα της ΠΑΕ αναλαμβάνει ο Παναγιώτης Καραντάθας. Ο προπονητής της under 19 θα βρίσκεται σήμερα στο προπονητικό γήπεδο του Τσεσμέ όπου θα γυμνάσει την ομάδα μας στις 15.00.

Μαζί του θα είναι ο προπονητής τερματοφυλάκων Γιώργος Χαρλαύτης.

 

Estrella
Chania cash
KTEO Κρήτης
Minetta top plus
xoriatiko

Rabona ad