Τέλος εποχής… Δε δήλωσε συμμετοχή ο Πλατανιάς

Πλατανιάς | 6 Αυγούστου 2021, 16:12

Οριστική είναι η αποχώρηση του Πλατανιά από το νέο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας Χανίων. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι παρά τις προσπάθειες που έγιναν τις τελευταίες ημέρες, δεν καρποφόρησαν, με συνέπεια ο Πλατανιάς ν’ αποσύρεται από το προσκήνιο.

Η ελπίδα βέβαια είναι αυτό να συμβεί προσωρινά μέχρι να μπορέσει ο ιστορικός σύλλογος να ξαναβρεί τα πατήματα του…

Ειδικότερα, η πληροφόρηση αναφέρει ότι τα τελευταία 24ωρα με χειρισμούς που έγιναν από άτομα που “έτρεξαν” τα διοικητικά της ομάδας τη σεζόν που τελείωσε, υπήρξε επαφή με τον προπονητή, Γιώργο Ριτζάκη, έτσι ώστε ν’ αναλάμβανε τα ηνία του Πλατανιά, αλλά σε κάθε περίπτωση δεν ακολούθησε κάποια περαιτέρω εξέλιξη.

Το βασικό ζήτημα έχει να κάνει με τη δυσκολία που φάνηκε να υπάρχει στην εξεύρεση ποδοσφαιριστών όπως τουλάχιστον προκύπτει, με την ομάδα του Πλατανιά να παίρνει έτσι τη σκληρή απόφαση να μη δηλώσει συμμετοχή στο τοπικό.

Σίγουρα πρόκειται για μια είδηση ιδιαίτερα δυσάρεστη με δεδομένο ότι πριν από μερικά χρόνια ο Πλατανιάς ήταν ομάδα που βρισκόταν στο ανώτερο επίπεδο του ελληνικού ποδοσφαίρου ενώ μόλις δύο καλοκαίρια πριν διεκδικούσε εκ νέου μία θέση στην Super League…

Estrella
Auto KCS

Rabona ad