Τέλος από τον Πόρο ο Τσάτσος

Γ' Εθνική | 31 Ιανουαρίου 2022, 14:00

Ο Σωτήρης Τσάτσος αποχωρεί από τον Πόρο και το Ηράκλειο αλλά θα συνεχίσει να αγωνίζεται στη Γ’ Εθνική.

Ο ΑΟΠ ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας με τον πολύπειρο μέσο ευχαριστώντας τον για την προσφορά του. Ο Τσάτσος μέτρησε 5 συμμετοχές στον 7ο όμιλο.

Η ανακοίνωση είναι η εξής:

Ο Α.Ο. Πόρου ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον Σωτήρη Τσάτσο, έναν ποδοσφαιριστή που έχει γράψει τη δική του ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ήταν τιμή μας και χαρά μας που συνεργάστηκε μ’ έναν κύριο εντός και εκτός γηπέδου. Ο Σωτήρης αποχωρεί ως φίλος από την ομάδα, τον ευχαριστούμε για την προσφορά του και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Η πόρτα του Πόρου θα είναι πάντα ανοικτή για εκείνον.

ΔΗΛΩΣΗ ΣΩΤΗΡΗ ΤΣΑΤΣΟΥ: “ΣΑΣ ΕΧΩ ΟΛΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ, ΕΙΣ ΤΟ ΕΠΑΝΙΔΕΙΝ…”
Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλη την οικογένεια του Α.Ο. Πόρου γι’ αυτούς τους υπέροχους μήνες. Αποχωρώ από την ομάδα. Δυστυχώς έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς στον Γιάννη Ασσαργιωτάκη, αυτόν τον υπέροχο άνθρωπο και εξαιρετικό πρόεδρο. Τιμή μου που συνεργάστηκα μαζί του. Θέλω να ευχαριστήσω το τεχνικό team για την συνεργασία που είχαμε. Τον Σωτήρη, την ψυχή των αποδυτηρίων. Τον Μιχάλη τον μασέρ για την βοήθεια που μου πρόσφερε. Τον κόσμο της ομάδας. Τον Τάσο Βαρδάκη, πόσο τυχερός είναι ο Πόρος που σε έχει. Τον Γιώργο τον Σπανάκη που πάντοτε ήταν εκεί για να μας εξυπηρετεί. Και άφησα τελευταίους τους υπέροχους συμπαίκτες μου. Οι καλύτεροι παίκτες. Και τα καλύτερα παιδιά. Σας έχω μέσα στην καρδιά μου όλους και εύχομαι στην ομάδα να την πάτε πολύ ψηλά. Το αξίζετε. Είστε όλοι υπεροχοι. Καλή συνέχεια. Εις το επανιδείν…
Estrella
Stathakis Theodoros
Papantonakis Cards
Gyrothalassia
KTEO Κρήτης
Nymfi-Restaurant
Auto KCS
/blentcoffee
Poppies sexy show club

Rabona ad