Τέλος από τον ΟΦΗ ο Κώτσιος

Football League | 21 Αυγούστου 2017, 23:50

Λίγους μήνες κράτησε η συνεργασία του ΟΦΗ με τον Ηλία Κώτσιο όσον αφορά το πόστο του τεχνικού διευθυντή, που ανέλαβε μετά την απόσυρσή του από την ενεργό δράση.

Η ομάδα του Ηρακλείου ανακοίνωσε την απόφασή της για λήξη της συνεργασίας της με τον Κώτσιο. Στη θέση του επέστρεψε ο Παύλος Αδάμος, που ενεργοποιείται και στο πόστο του Γενικού Αρχηγού, ενώ πόστο στην Κ19 αναλαμβάνει και ο Πέτρος Μαρινάκης.

Η ανακοίνωση του ΟΦΗ αναφέρει τα εξής:

Στην συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 που έγινε την Δευτέρα (21/8) το βράδυ στο Γεντί Κουλέ, ελήφθη η απόφαση της λήξης της συνεργασίας με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Ηλία Κώτσιο.

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 θα ήθελε να ευχαριστήσει από καρδιάς τον Ηλία Κώτσιο για την προσφορά του στον ΟΦΗ ως ποδοσφαιριστής τα τελευταία δυο χρόνια, αλλά και το ρόλο του ως τεχνικός διευθυντής το τελευταίο διάστημα.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ Παύλος Αδάμος, ενεργοποιείται σε πόστο Γενικού Αρχηγού και Τεχνικού διευθυντή της πρώτης ομάδας.

Ενώ ο Πέτρος Μαρινάκης αναλαμβάνει πόστο τεχνικού διευθυντή στην Κ19 και τις υποδομές του ΟΦΗ, αλλά και σκάουτερ στην πρώτη ομάδα.

 

Estrella
Auto KCS
Minetta top plus
xoriatiko
Papantonakis Cards

Rabona ad