Τέλος από την Επισκοπή ο Βασιλείου

Ποδόσφαιρο 10 Οκτωβρίου 2017, 13:40

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Επισκοπής αποτελεί ο Χρήστος Βασιλείου, με τη ρεθυμνιώτικη ομάδα που στοχεύει στην επιστροφή της στις εθνικές κατηγορίες να ανακοινώνει το τέλος της συνεργασίας με τον Αγρινιώτη προπονητή.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο άλλοτε τεχνικός του Πλατανιά, που είχε οδηγήσει τη σεζόν 2008-2009 την ομάδα στην ιστορική άνοδο στη Football League 2, ολοκλήρωσε έτσι και την τρίτη θητεία του στην Επισκοπή.

Προσωρινά χρέη προπονητή αναλαμβάνουν ο πρώην προπονητής τερματοφυλάκων του Κισσαμικού Βαγγέλης Κερεντζής και ο Στράτος Γιοκαριδάκης.

Στην επίσημη ιστοσελίδα της Επισκοπής αναφέρονται τα εξής:

Ο Χρήστος Βασιλείου δεν θα βρίσκεται εφεξής στον πάγκο της ομάδας μας. 

Η διοίκηση συναντήθηκε με τον έμπειρο τεχνικό όπου και αποφασίστηκε να μη συμπορευθούν για το υπόλοιπο της σεζόν. Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Ο ΑΟ Επισκοπής ανακοινώνει τη λύση συνεργασίας, κοινή συναινέσει, με τον προπονητή Χρήστο Βασιλείου. Η απόφαση του προέδρου της ομάδας μας ήταν καθαρά προσωπική και δεν συνδέεται με αγωνιστικούς λόγους. Άλλωστε, ο Χρήστος Βασιλείου, εκτός από ένας εξαίρετος προπονητής είναι και ένας εξαίρετος άνθρωπος.

Στο διάστημα που βρέθηκε στην ομάδα μας, συνέδεσε το όνομά του με την κατάκτηση 2 Σούπερ Καπ και 1 κύπελλο.

Τον ευχαριστούμε λοιπόν και του ευχόμαστε ό,τι καλύτερο στη συνέχεια της καριέρας του.

Η ομάδα μας κινείται άμεσα για την αντικατάστασή του. Έως τότε, χρέη προπονητών αναλαμβάνουν οι Βαγγέλης Κερεντζής, Στράτος Γιοκαριδάκης».

 

Estrella
Papantonakis Cards