Τέλος από προπονητής ο Βεργέτης στον Αστέρα

Super League 1 29 Ιαν 2016, 0:04

Λύθηκε η συνεργασία του Στάικου Βεργέτη με τον Αστέρα Τρίπολης, με τους Αρκάδες να βρίσκονται σε αναζήτηση προπονητή.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ουσιαστικά ο 40χρονος τεχνικός σύμφωνα με την ανακοίνωση του Αστέρα παύεται από προπονητής, καθώς θα παραμείνει στην ομάδα μεν σε άλλο πόστο δε το οποίο θα ανακοινωθεί σύντομα.

Είναι εμφανές ότι το βαρύ 5-0 από τον Ολυμπιακό έπαιξε ρόλο σε αυτή την απόφαση, με τη διοίκηση του Αστέρα να θέλει να δώσει τα ηνία σε ένα νέο προπονητή και να κάνει μια νέα αρχή.

Η ανακοίνωση από τον Αστέρα αναφέρει τα εξής:

«Η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον κύριο Στάικο Βεργέτη, ως προπονητή της πρώτης ομάδας. Ο κύριος Βεργέτης θα παραμείνει στον Αστέρα και θα δραστηριοποιηθεί από άλλο πόστο, το οποίο σύντομα θα ανακοινωθεί».

Στις δηλώσεις του ο Στάικος Βεργέτης τόνισε:

«Αισθάνομαι την ανάγκη να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ιδιοκτήτες και στη διοίκηση του Αστέρα που με εμπιστεύτηκαν, στο πόστο του πρώτου προπονητή, για αυτά τα δυόμισι χρόνια και που δείχνουν τη διάθεση να συνεχιστεί η συνεργασία μας.

Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω το προσωπικό της ΠΑΕ (προπονητικό επιτελείο, ιατρικό επιτελείο και όλους τους εργαζόμενους) για την άψογη συνεργασία που είχαμε, καθώς και όλους τους ποδοσφαιριστές με τους οποίους συνεργάστηκα και ζήσαμε μαζί όλες αυτές τις υπέροχες στιγμές σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Τέλος, να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο για την υποστήριξη και την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν και να ευχηθώ στον Αστέρα να πετύχει τους στόχους του, γιατί είναι η ομάδα η οποία με ανέδειξε και θα κατέχει πάντα ξεχωριστή θέση μέσα στην καρδιά μου».

Estrella
Minetta Car Pack
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/psiloritischania

Rabona ad