Τελικώς… Μελάς!

Χανιά | 3 Αυγούστου 2016, 15:43

Πάνω που λέγαμε ότι είναι στο χέρι των μετόχων να αποφασίσουν που θα δώσουν το "χρίσμα" για το ποιος θα τρέξει τα διοικητικά του ΑΟΧ, ήρθε η ανακοίνωση για επίτευξη της συμφωνίας με τον Γιώργο Μελά.

Ο Γιώργος Μελάς είναι πλέον και επίσημα, ο νέος διοικητικός ηγέτης της ομάδας ο τέταρτος από την εποχή που ο ΑΟΧ βρίσκεται στην Φούτμπολ Λικ, μετά τους Κατσιγιάννη, Τζουγκαράκη και Νύκταρη (και ξανά Τζουγκαράκη στο τέλος της περασμένη περιόδου). Ο Μελάς αφού ξεκαθαρίσει με τους υπόλοιπους της ομάδας, το θέμα των οφειλών προς το δημόσιο θα τρέξει σε γοργούς ρυθμούς το μεταγραφικό σχεδιασμό.

Η ανακοίνωση του ΑΟΧ:

Η Π.Α.Ε ΑΟ Χανιά ανακοινώνει την επίτευξη συμφωνίας ανάμεσα στον κ. Γιώργο Μελά και στους βασικούς μετόχους της συμπεριλαμβανομένων και των Χανιωτών που συνέβαλαν στην άνοδο της ομάδος μετά από τρεις δεκαετίες και στην διατήρηση της στην Football League.

Ο κ. Μελάς αναλαμβάνει την διαχείριση της ομάδος προσβλέποντας στην συνεργασία και την συμμετοχή όλων και κυρίως του απλού φίλαθλου κόσμου και των Χανιωτών επιχειρηματιών ώστε ο ΑΟ Χανιά να πορευτεί με σταθερότητα και ασφάλεια στο μέλλον.

Estrella
Minetta Car Pack
/psiloritischania