Τελικώς… Αιγάλεω για ΠΑΟ Ρουφ-Προοδευτική

Super League 2 5 Νοεμβρίου 2022, 17:42

Στον… θαυμαστό κόσμο της Super League 2 υπήρξε μία ακόμη αλλαγή στο πρόγραμμα της πρεμιέρας, που αφορά το ματς ΠΑΟ Ρουφ-Προοδευτική.

/Bella Pizza

Το παιχνίδι αυτό που έχει περάσει από… χίλια κύματα και ορίστηκε πρόσφατα στο γήπεδο Ηλιούπολης για την Τρίτη (08/11), τελικά θα διεξαχθεί στο “Στ. Μαυροθαλασσίτης” του Αιγάλεω. Από την ημέρα ανακοίνωσης του προγράμματος της πρεμιέρας έχει χαθεί το… μέτρημα με τις αλλαγές σε ημερομηνίες, ώρες διεξαγωγής ή έδρες των αγώνων!

Με θετικό… μάτι αντιμετώπισαν αυτή την αλλαγή στην Προοδευτική, καθώς είναι πιο προσιτό το γήπεδο για τους φίλους της ομάδας σε σχέση με της Ηλιούπολης.

Η ανακοίνωση της Προοδευτικής:

ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ ΤΟ ΠΑΟ ΡΟΥΦ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ!

Ένα παιχνίδι του οποίου η διεξαγωγή πέρασε χίλια κύματα όσο αφορά το γήπεδο που θα διεξαχθεί , η διοργανώτρια αρχή ύστερα από πολλές ενέργειες κατάφερε να βρει λύση. Συγκεκριμένα η Προοδευτική θα αντιμετωπίσει τελικά εκτός έδρας τον ΠΑΟ Ρουφ στο γήπεδο του Αιγάλεω. Οι βυσσινί ήταν υποχρεωμένοι έτσι κι αλλιώς να περιμένουν την μέρα και ώρα διεξαγωγής καθώς και το γήπεδο αφού είναι φιλοξενούμενοι. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 15.00 την Τρίτη 8 Νοεμβρίου και παρόλο το εργάσιμο της ημέρας θεωρείται πως αρκετοί φίλοι της ΠΡΟΟ θα δώσουν το παρόν καθώς το Αιγάλεω είναι πολύ κοντά στη φυσική έδρα των βυσσινί σε σχέση με την Ηλιούπολη που αρχικά είχε οριστεί . Εκείνη τη μέρα μάλιστα ο πολιούχος του Κορυδαλλού γιορτάζει ο Ταξιάρχης και τα σχολεία θα μείνουν κλειστά. Μια σαφώς θετική εξέλιξη καθώς αρκετοί νεαροί οπαδοί της Προοδευτικης αναμένεται να παραβρεθούν στις εξέδρες του Σταύρος Μαυροθαλασσιτης.

 

 

Estrella
10 years theatro
Gyrothalassia
Chania cash
Minetta top plus
KTEO Κρήτης
/blentcoffee

Rabona ad