Τελικά ποιος πλήρωνε (και) για το γήπεδο;

Χανιά | 10 Αυγούστου 2016, 12:40

Ο Α.Ο.Χανιά εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει ότι διακανονίστηκε το χρέος των 70 χιλιάδων ευρώ προς το Δήμο Χανίων, με τη σύμφωνη γνώμη του Δημάρχου Τάσου Βάμβουκα.

 

Ο ΑΟΧ είχε μπει σε ρύθμιση 100 δόσεων για χρέος προς το Δήμο, σε ότι αφορά το γήπεδο Περιβολίων, ωστόσο το τελευταίο διάστημα οι δόσεις παρέμεναν απλήρωτες, με συνέπεια να χαθεί η ρύθμιση.

Κάτι ανάλογο συνέβη και με τις δόσεις του ΙΚΑ και της εφορίας και το ερώτημα είναι τελικά, αν και εφόσον κάποιος πλήρωνε για αυτή την ομάδα, η οποία εν τέλει κατάφερε να πάρει συμμετοχή για το νέο πρωτάθλημα (οριακά), χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι τα προβλήματά της τελείωσαν…

Δηλαδή, μια νέα συμφωνία για αποπληρωμή του χρέους προς το Δήμο (για τα 70 χιλιάρικα) ή για τις πληρωμές του ΙΚΑ και της εφορίας, κατά πόσον μπορούν να “σωσουν την παρτίδα”, εάν η ομάδα δεν οργανωθεί και δεν δημιουργήσει τέτοιες συνθήκες ώστε να είναι ανταγωνιστική εντός και εκτός των τεσσάρων γραμμών.

Η ανακοίνωση του ΑΟΧ σε ότι αφορά τον διακανονισμό του χρέους για τα Περιβόλια αναφέρει:

Ο Δήμαρχος Χανίων Τάσος Βάμβουκας δέχτηκε να γίνει νέος  διακανονισμό των χρεών που δημιουργήθηκαν από 1/1/2014 έως και σήμερα και ανέρχεται στο ποσό των 70.000 ευρώ μιας και η ρύθμιση των 100 δόσεων έχει χαθεί.

Estrella
Minetta Car Pack
/psiloritischania

Rabona ad