Τελευταίο τεστ για την αγωνιστική ομάδα του ΝΟΧ στην Ημερίδα “Τσέτσο Γκολομέεβ”

Κολύμβηση | 30 Ιουνίου 2016, 18:17

Το τελευταίο τεστ πριν το πανελλήνιο πρωτάθλημα Κατηγοριών κολύμβησης αποτελεί για τον Ναυτικό Ομιλο Χανίων η Ημερίδα "Τσέτσο Γκολομέεβ" που θα διεξαχθεί το προσεχές σαββατοκύριακο 2 και 3 Ιουλίου στο Ηράκλειο.

Η αγωνιστική ομάδα του ΝΟΧ θα επιχειρήσει να αξιοποιήσει την ευκαιρία, με τους αθλητές και τις αθλήτριες να πραγματοποιούν την τελική τους πρόβα εν όψει της σημαντικότερης διοργάνωσης γι’ αυτή τη σεζόν.

Να σημειωθεί ότι σε αυτούς ειδικότερα τους αγώνες δεν θα λάβει μέρος ο Απόστολος Παπαστάμος που θα συμμετάσχει στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Εφήβων με την Εθνική ομάδα, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην Ουγγαρία.

Αναλυτικά η αποστολή για τους αγώνες στο Ηράκλειο, είναι η εξής:

Βουγιουκαλάκης (Ν.Ο. Χαλκίδας), Δημουλιός, Διακολουκάς, Δρουμπάκη, Ζγκουρού, Θεοδοσάκη, Καβαλιεράκη (ΠΑΟΚ), Καζάση, Κάχρης, Κολοκοτρώνης, Κοντόπουλος, Κουργιαντάκη Ευαγγελία, Κουργιαντάκη Ραφαέλα, Λεβεντάκη, Ματζοράκη, Μιχαηλίδης, Νταουντάκη, Περβολαράκη, Πετράκη Αντωνία, Πετράκης Γεώργιος, Πετράκη Νίκη, Πετράκη Χρυσή, Πλοκαμάκη, Τζουγκράκης, Χαλκιαδάκης Εμμανουήλ, Χαλκιαδάκης Στέφανος, Χατζηδάκη, Χατζησωτηράκης.

Διοργανωτής των αγώνων είναι ο Κ.Ο. Ηρακλείου.

karta antonis garden

Rabona ad