Τελευταίο ματς για Βαλάρη ο “τελικός” της ΕΘΚ…

ΕΘΚ | 12 Μαΐου 2023, 15:59

Με το τελευταίο της καριέρας του θα συνδυαστεί το παιχνίδι που θα δώσει με την φανέλα της ΕΘΚ απέναντι στον Χάλη ο Μιχάλης Βαλάρης.

Oinolatris

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής μετά από χρόνια προσφοράς στο τοπικό ποδόσφαιρο των Χανίων θα φορέσει για τελευταία φορά τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια για ν’ αγωνιστεί μάλιστα σ’ ένα παιχνίδι πολύ μεγάλης σημασίας απέναντι στον Χάλη, ομάδα την οποία αξίζει να σημειωθεί ότι υπηρέτησε επί σειρά ετών και μάλιστα ακόμα και φέτος έπαιξε για λογαριασμό της σχεδόν στα μισά παιχνίδια της περιόδου.

Ετσι, από τη μία το τελευταίο ματς στην ποδοσφαιρική θητεία του Βαλάρη στα γήπεδα θα συνδυαστεί παίζοντας απέναντι σε μια ομάδα στην οποία πρόσφερε για χρόνια τις υπηρεσίες του κι όταν πάλι το παιχνίδι αυτό καθαυτό έχει τεράστια βαθμολογική σημασία! Η ΕΘΚ άλλωστε “καίγεται” για νίκη, τη στιγμή που εξαρτάται και τι θα γίνει στο άλλο πολύ μεγάλο ματς της τελευταίας αγωνιστικής για τη Β’ ΕΠΣΧ, ανάμεσα σε Τιτάνα-Ροδωπού.

Ο Βαλάρης αποτελεί ένα από καλύτερα παιδιά που έχουν αγωνιστεί στο τοπικό ποδόσφαιρο των Χανίων, έχοντας επιδείξει πολύ καλή συμπεριφορά στους αγωνιστικούς χώρους, ενώ όσον αφορά τις αγωνιστικές του δυνατότητες έχει καταθέσει εδώ και χρόνια τα διαπιστευτήριά του.

Estrella

Papantonakis Cards
ΚΑΤ ΟΙΚΟΝ
Oneirochora
Ζakroshoes
Crepaland Greece
Digenakis
Crepe Factory Chania
Poppies sexy show club

Rabona ad