Τελευταίο ματς για τον Ούμπιδες

Super League 1 14 Μαΐου 2021, 19:15

Για τελευταία φορά θα φορέσει τη φανέλα με το αστέρι ο Χαβιέ Ούμπιδες, στο σαββατιάτικο ματς απέναντι στο Βόλο.

Ο εμβληματικός αρχηγός του Ατρομήτου μετά από μία γεμάτη οκταετία με πάνω από 200 συμμετοχές στη Super League, αναμένεται ν’ αγωνιστεί για τελευταία φορά με την ομάδα απ’ την οποία αγαπήθηκε όσο λίγοι.

Ο Ούμπιδες μπορεί να λεει “αντίο” στην ενεργό δράση σε ηλικία 39 ετών, ωστόσο όπως γίνεται γνωστό θα συνεχίσει την επόμενη σεζόν από διαφορετικό πόστο στο αγωνιστικό τμήμα.

H ενημέρωση του Ατρομήτου είναι η εξής:

Αύριο κλείνει ένα μεγάλο κεφάλαιο στην ιστορία του Ατρομήτου!

Ο εμβληματικός αρχηγός της ομάδας μας, Χαβιέ Ούμπιδες, θα φορέσει για τελευταία φορά τη φανέλα με το Αστέρι, μια φανέλα που τίμησε όσο λίγοι, αποτελώντας ίσως το πιο λαμπρό πρότυπο του κάθε συμπαίκτη και αντιπάλου εντός του γηπέδου.

Μια απόφαση απόλυτα σεβαστή από τους ανθρώπους της ομάδας μας, που θέλουν τον Χαβιέ Ούμπιδες και την επόμενη μέρα στο Περιστέρι, κάτι που επιθυμεί και ο ίδιος.

Έτσι λοιπόν τις προηγούμενες μέρες προηγήθηκε συνάντηση του Ούμπιδες με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας μας, Γιάννη Αγγελόπουλο, στην οποία ο Αργεντίνος κατέθεσε τις ιδέες του για την επόμενη μέρα. Η πρόταση του Χαβιέ μεταφέρθηκε στον ιδιοκτήτη του Ατρομήτου, Γιώργο Σπανό, ο οποίος ήταν απόλυτα σύμφωνος ώστε ο Ούμπιδες να αναλάβει άμεσα από την ερχόμενη σεζόν πόστο σε νευραλγικό τομέα του αγωνιστικού τμήματος, προκειμένου να μεταλαμπαδεύσει την ιδέα του Ατρομήτου σε όλους τους τωρινούς και νέους παίκτες που θα φορέσουν την κυανόλευκη.

Επειδή όμως η αξία του εμβληματικού αρχηγού είναι ισχυρή, τόσο για την ομάδα όσο και για τον κόσμο, με την επιστροφή στην κανονικότητα στους αγωνιστικούς χώρους θα διοργανωθεί προς τιμήν του μεγάλος αποχαιρετιστήριος αγώνας.

Χαβιέ σε ευχαριστούμε για όλα και σε θέλουμε δίπλα μας για να πάμε τον Ατρόμητο ακόμα ψηλότερα!

Estrella
Papantonakis Cards
10 years theatro
Nymfi-Restaurant
Gyrothalassia
Chania cash
KTEO Κρήτης
Minetta top plus
/blentcoffee
Poppies sexy show club

Rabona ad