Τελευταίο ματς για τον Γιάννη Στόιτσο στο Νιο Χωριό

Νέοι Μινωταύρου | 11 Ιανουαρίου 2023, 18:40

Τελευταίο ματς ήταν αυτό για τον Γιάννη Στόιτσο με τους Νέους Μινωταύρου. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής αναχωρεί για την Κομοτηνή όπου αναμένεται να ξεκινήσει τη φοιτητική του ζωή.

Oinolatris

Συγκεκριμένα, ο Στόιτσος μεταβαίνει στην Κομοτηνή προκειμένου να ξεκινήσει υποχρεώσεις στην αστυνομική σχολή όπου και αναμένεται να φοιτήσει για τα επόμενα χρόνια, ανοίγοντας έτσι ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή του.

Αυτό σημαίνει πως δεν θα προσφέρει εφεξής τις υπηρεσίες του στην ομάδα των Νέων Μινωταύρου, η οποία όπως αποδείχτηκε ακόμα και στο παιχνίδι απέναντι στον Τιτάνα όπου σκόραρε 3 γκολ, χάνει ένα από τα πολυτιμότερα στελέχη της.

Αυτή τη στιγμή ο Γιάννης Στόιτσος είναι στη 2η θέση των σκόρερ στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΧ. Η ομάδα του τον αποχαιρέτησε και τον ευχαρίστησε κάπως έτσι:

Το διοικητικό συμβούλιο της ομάδας μας και οι ποδοσφαιριστές της θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον ποδοσφαιριστή μας Γιάννη Στόιτσο για την προσφορά του έως και σήμερα στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία στην Κομοτηνή όπου πέρασε. Γιάννη μας τα λέμε και ευχαριστούμε.

Estrella

Rabona ad