Τελευταίο γκολ του Μαλεζά το 2010 απέναντι στον Ρόκα

Πλατανιάς | 17 Δεκεμβρίου 2017, 1:10

Είναι από τους αμυντικούς που πολύ σπάνια σκοράρουν, ωστόσο στα Περιβόλια το γκολ του ήταν αρκετό για να χαρίσει μία μεγάλη νίκη στον ΠΑΟΚ με 1-0 απέναντι στον Πλατανιά.

Ο λόγος φυσικά για τον Στέλιο Μαλεζά που σημείωσε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης στο 56ο λεπτό και χάρισε τους βαθμούς της νίκης στην ομάδα του. Τελευταίο γκολ στην προηγούμενη θητεία του στον ΠΑΟΚ, ήταν ούτε λίγο, ούτε πολύ, επτά χρόνια πίσω.

Ήταν ένα παιχνίδι στην Τούμπα με αντίπαλο τον Πανθρακικό στις 6 Μαρτίου του 2010, όταν ο αρχηγός του ΠΑΟΚ έβρισκε δίχτυα για τελευταία φορά με τη φανέλα του δικεφάλου και μάλιστα στην εστία των φιλοξενούμενων βρισκόταν ο νυν τεχνικός του Πλατανιά, Μανουέλ Ρόκα. Κατά σύμπτωση βέβαια ο Μαλεζάς σκοράρει ξανά μετά από επτά χρόνια με τον ΠΑΟΚ έχοντας και πάλι τον Ρόκα απέναντί του.

Αυτό δεν είναι όμως το μόνο που τον συνδέει με το συγκεκριμένο παιχνίδι, καθώς η γυναίκα του Μαλεζά έχει καταγωγή από τα Χανιά, ενώ και ο ίδιος όποτε μπορεί βρίσκεται στην πόλη μας, όπως έκανε άλλωστε πριν από μερικούς μήνες, στις διακοπές του Πάσχα.

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί πως έχει αγωνιστεί σε κρητικό έδαφος στο παρελθόν, με τη φανέλα του Ηροδότου τη σεζόν 2005-06, πανηγυρίζοντας την άνοδο από τη Δ’ Εθνική στη Γ’ σε ηλικία τότε 19 ετών.

Estrella
Auto KCS

Rabona ad