Τελευταίες… πινελιές στο ρόστερ

ΑΕ Κυδωνίας | 1 Νοεμβρίου 2016, 19:04

Τις τελευταίες της… πινελιές στο ρόστερ της για τη συνέχεια του πρωταθλήματος έβαλε η ΑΕ Κυδωνίας, που ανακοίνωσε τρεις… αφίξεις και μία αναχώρηση.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής των τμημάτων υποδομής του Πλατανιά και σημαντικό στέλεχος των Μικτών ομάδων της ΕΠΣΧ τα προηγούμενα χρόνια, Νίκος Αρζίδης (κεντρική φωτ.), ο άλλοτε αμυντικός της Δόξας Παχιανών Γιάννης Γαλανάκης (από τον Ορφέα Στρύμης) και ο Βαγγέλης Διαμαντάκης ενσωματώθηκαν στην Ένωση και θα την ενισχύσουν στο υπόλοιπο της σεζόν.

karlis

Από την άλλη λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων ο τερματοφύλακας Αντώνης Καρλής αποχώρησε και επέστρεψε στο Ηράκλειο.

Οι ανακοινώσεις της ΑΕ Κυδωνίας:

Η Αθλητική Ένωση Κυδωνίας ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τους παρακάτω ποδοσφαιριστές, Νίκο Αρζίδη που αγωνιζόταν στον Πλατανιά, Γιάννη Γαλανάκη από τον Ορφέα Στρύμης και Βαγγέλη Διαμαντάκη από Αναγέννηση Συμπολιτείας. Τους καλωσορίζουμε και τους ευχόμαστε καλή σεζόν με υγεία.

Η Αθλητική Ένωση Κυδωνίας ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τον τερματοφύλακα Αντώνη Καρλή λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων του ποδοσφαιριστή. Του ευχόμαστε καλή συνέχεια στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στο Ηράκλειο και τον ευχαριστούμε για την συνεργασία.

 

Mikel Chania Delivery
pallas""
Antonis Garden
Digenakis