Τελευταία προπόνηση στις 22/12 και μετά… Χριστουγεννιάτικη γιορτή!

Ακαδημία Νέας Κυδωνίας | 18 Δεκεμβρίου 2017, 18:09

Την προσεχή Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου αναμένεται να πραγματοποιηθεί η τελευταία προπόνηση για το 2017 για την Ακαδημία Νέας Κυδωνίας, ενώ αμέσως μετά θα ακολουθήσει γιορτή για τους μικρούς και τους πιο μεγάλους ποδοσφαιριστές.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ακαδημίας, μέσα στον Ιανουάριο θα ακολουθήσει η καθιερωμένη επίσκεψη στο Ίδρυμα Παίδων και Νέων Κρήτης μαζί με στελέχη του Scouting team του Ολυμπιακού που θα επισκεφτούν την Ακαδημία στο πλαίσιο τριήμερου Scouting camp που διοργανώνεται για την Κρήτη.

Xristougenna Afisa

Η σχετική ενημέρωση από την Ακαδημία Ν. Κυδωνίας είναι η εξής:

«Την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου η Ακαδημία Νέας Κυδωνίας κάνει την τελευταία της προπόνηση, για το 2017. Μια προπόνηση διαφορετική και πολύ εορταστική για τους μικρούς και μεγάλους αθλητές της.

Μουσική και χορός, δώρα, παιχνίδια γονέων -παιδιών, επίσκεψη του Αη Βασίλη στο γήπεδο, πολύ κέφι, χαρά και γέλιο όπως πρέπει να είναι οι γιορτές για όλους!!!

Η χαρά και το γέλιο είναι μεταδοτικά….

Όμως αυτές τις άγιες μέρες δεν ξεχνάμε και τους συνανθρώπους μας….

Γι’ αυτό κάθε ένας από εμάς συγκεντρώνει τρόφιμα, και τα φέρνει την Παρασκευή 22/12 στο γήπεδο για να τα μοιράσουμε σε οικογένειες της πόλης μας που το έχουν ανάγκη δίνοντας με αυτόν τον τρόπο ένα μάθημα ζωής και στα δικά μας παιδιά.

Μπορούμε να οργανωθούμε όλοι και το πνεύμα των Χριστουγέννων να γίνει πιο ορατό στις ψυχές και στην συνείδησή μας.

Και φυσικά η καθιερωμένη μας επίσκεψη στο Ίδρυμα Παίδων και Νέων Κρήτης θα πραγματοποιηθεί μέσα στον Ιανουάριο, μαζί με στελέχη του Scouting team του Ολυμπιακού που θα επισκεφτούν την ακαδημία μας στα πλαίσια ενός τριήμερου Scouting camp που διοργανώνεται για την Κρήτη.

Το Διοικητικό Συμβούλιο, η Γραμματεία και οι Προπονητές της Ακαδημίας Νέας Κυδωνίας εύχονται σε όλους Καλές Γιορτές, Ευτυχισμένο το Νέο Έτος 2018 και πάνω από όλα ΥΓΕΙΑ και ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ!!!».

 

Rabona ad