Τελευταία αποστολή της σεζόν – 20άδα για Αγρίνιο

ΟΦΗ | 12 Μαΐου 2023, 18:42

Στο Αγρίνιο ολοκληρώνεται το Σάββατο (13/05, 17:00) η φετινή αγωνιστική περίοδος για τον ΟΦΗ, με τον Βάλντας Νταμπράουσκας να ανακοινώνει την τελευταία αποστολή της σεζόν.

Το δελτίο τύπου της Κρητικής ΠΑΕ αναφέρει σχετικά με την ολοκλήρωση της προετοιμασίας και τα ονόματα των ποδοσφαιριστών:

«Αγωνιστικό παιχνίδι και στατικές φάσεις περιλάμβανε η τελευταία προπόνηση της ομάδας μας πριν τον αυριανό (13/05, 17:00) εκτός έδρας αγώνα με τον Παναιτωλικό, με τον οποίο ολοκληρώνονται οι αγωνιστικές της υποχρεώσεις για την τρέχουσα σεζόν.

Την 20μελή αποστολή, στην οποία συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά ο Rayan Fallatah, απαρτίζουν οι:

Μανδάς, Χριστoγεώργος, Μαρινάκης, Larsson, Μπαλογιάννης, Thorarinsson, Γιαννούλης, Διαμαντής, Yohou, Diousse, Perea, Mellado, Bakic, Αποστολάκης, Bifouma, Mosquera, Grønning, Dicko, Phellype, Fallatah.

Οι Κοσμάς Τσιλιανίδης, Juan Neira και Jon Toral συνέχισαν πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ ο Βασίλης Σηφάκης ακολούθησε πρόγραμμα στο γυμναστήριο.

Όλοι οι παραπάνω έμειναν εκτός αποστολής, όπως οι Δημήτρης Σωτηρίου, Πραξιτέλης Βούρος, Τριαντάφυλλος Πασαλίδης (τιμωρημένος), Φροίξος Γρίβας, Mesaque Dju και Γιάννης Θεοδοσουλάκης.»

Estrella
Papantonakis Cards
10 years theatro
Nymfi-Restaurant
Chania cash
KTEO Κρήτης
Minetta Car Pack
Poppies sexy show club

Rabona ad