Τελετή έναρξης, βραβεύσεις και ο γγΑ στα Χανιά για τα Βενιζέλεια

Κολύμβηση | 30 Απριλίου 2022, 21:10

Στα Χανιά για τα 19α Βενιζέλεια κολύμβησης παρευρέθηκε το Σάββατο ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού, Γιώργος Μαυρωτάς. Μεταξύ άλλων αναφορά έκανε και στην ανακατασκευή του κολυμβητηρίου.

KTEO Κρήτης

Παρουσία του γενικού γραμματέα Αθλητισμού, Γιώργου Μαυρωτά, πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο οι 19οι Βενιζέλειοι αγώνες κολύμβησης, που συνεχίζονται στο κολυμβητήριο Χανίων.

Ο κ. Μαυρωτάς τίμησε με την παρουσία του τη διοργάνωση, αλλά και τον Ναυτικό Ομιλο Χανίων, δηλώνοντας πολύ ικανοποιημένος από το επίπεδο.«Πιστεύω πολύ σε αυτούς τους αγώνες» σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Μαυρωτάς ο οποίος ευχήθηκε το συντομότερο δυνατό να έχουν ολοκληρωθεί το συντομότερο οι διαδικασίες για την ανακατασκευή του κολυμβητηρίου Χανίων.

Πριν από το αγωνιστικό σκέλος, πραγματοποιήθηκε η τελετή έναρξης όπου και παρέλασαν όλα τα σωματεία από την Ελλάδα και την Κύπρο, που βρίσκονται αυτό το τριήμερο στα Χανιά. Στη συνέχεια, ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων απένειμε τιμητικές πλακέτες σε όλους όσοι στηρίζουν τη διοργάνωση, φορείς, συλλόγους και χορηγούς.

Τη διοργάνωση τίμησαν επίσης με την παρουσία τους ο αντιπεριφερειάρχης Χανίων, Νίκος Καλογερής, ο δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης ενώ υπήρξαν γενικότερα κι άλλοι παράγοντες από την τοπική αυτοδιοίκηση που παρεβρέθηκαν στο κολυμβητήριο.

Στους αγώνες παρέστη και ο πρόεδρος του ΕΑΚ Χανίων, Τάκης Σβουράκης ο οποίος στην τοποθέτηση του σημείωσε μεταξύ άλλων πως την επόμενη εβδομάδα θα λάβει χώρα η παρουσίαση για των μελετών για την ανακατασκευή του κολυμβητηρίου.

Ξεχωριστή σίγουρα ήταν επίσης η παρουσία στο κολυμβητήριο της ζωντανής ιστορίας του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, Τάκη Χουλιόπουλου, ο οποίος αποθεώθηκε από το κοινό, δείχνοντας ιδιαίτερα συγκινημένος…

Πριν ξεκινήσει το αγωνιστικό σκέλος για την τρίτη κατά σειρά αγωνιστική των Βενιζελείων, τη δράση ξεκίνησε ο παραολυμπιονίκης, Αντώνη Τσαπατάκης, ο όποιος κολύμπησε στα 100μ. πρόσθιο, γνωρίζοντας το ζεστό χειροκρότημα από τον κόσμο που έδωσε και πάλι βροντερό παρόν στο κολυμβητήριο.

Synagogi

Rabona ad