Τελεσίδικη αφαίρεση βαθμών από την Καλλονή για την οφειλή σε Δαύκο

Football League 9 Μαΐου 2017, 17:02

Παρήλθε το προβλεπόμενο χρονικό διάστημα, δεν ήταν συνεπής η Καλλονή προς τον τερματοφύλακα Κώστα Δαύκο και η Football League αφαίρεσε τρεις βαθμούς από τον προσεχή αντίπαλο του ΑΟ Χανιά.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Το διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ είχε δώσει δώσει διορία πέντε εργάσιμων ημερών, η Καλλονή δεν ανταποκρίθηκε στην υποχρέωσή της και η ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών ενεργοποιείται.

Είναι η πρώτη τελεσίδικη αφαίρεση βαθμών για οφειλές στη φετινή Football League. Αναμένονται αντίστοιχες ποινές και για τις υποθέσεις των Χογκ, Μάρκοβιτς. Η σχετική ενημέρωση της διοργανώτριας αρχής:

«Σας ενημερώνουμε ότι σε εκτέλεση της υπ. αριθμ. 47/2017 απόφασης του Διαιτητικού Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου της Ε.Π.Ο., που κοινοποιήθηκε στην ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ & στη FOOTBALL LEAGUE και αφού παρήλθε άπρακτη η προθεσμία πέντε (5) εργάσιμων ημερών που το Δικαστήριο έταξε στην ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ την εξόφληση της επιδικασθείσης χρηματικής ποινής απαίτησης του αιτούντος ποδοσφαιριστή ΔΑΥΚΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, από την ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ αφαιρούνται τρεις (3) βαθμοί από τον οικείο βαθμολογικό πίνακα.»

Estrella
Auto KCS
Minetta Car Pack
xoriatiko
Papantonakis Cards