«Τελειώνει το κεφάλαιο “Παναχαϊκή” και πάμε για το επόμενο “Χανιά”»

Επισκοπή | 14 Νοεμβρίου 2022, 19:09

Για την αναμέτρηση στην Πάτρα που προηγήθηκε και για εκείνη με τα Χανιά που ακολουθεί μίλησε ο άμεσος συνεργάτης του Σάκη Παπαβασιλείου στο τεχνικό επιτελείο της Επισκοπής, Νικηφόρος Κάκογλου.

/Bella Pizza

Η Επισκοπή δεν μπόρεσε για δεύτερο σερί παιχνίδι πρωταθλήματος να διατηρήσει το προβάδισμά της, καθώς ηττήθηκε στην Αγυιά από την Παναχαϊκή με 2-1.

Προηγήθηκε… αλλά ηττήθηκε η Επισκοπή

Μετά το τέλος του παιγνιδιού στην Πάτρα μίλησε ο συνεργάτης του Σάκη Παπαβασιλείου, Νικηφόρος Κάκογλου, ο οποίος αναφέρθηκε στα αίτια της ήττας. Αναλυτικά όσα είπε και τα κατέγραψε η επίσημη ιστοσελίδα της Ρεθυμνιώτικης ΠΑΕ:

«Θεωρώ ότι είχαμε διαβάσει καλά τον αντίπαλο. Η Παναχαϊκή είναι μια ομάδα με δυναμική και με πολύ καλό ρόστερ. Είχαμε δει τα θετικά και τα αρνητικά σημεία της. Δουλέψαμε μέσα στην εβδομάδα για να αποφύγουμε τα λάθη και θεωρώ ότι τακτικά ήμασταν αυτοί που έπρεπε.

Μάλιστα μόλις στο 3ο λεπτό είχαμε μια σημαντική ευκαιρία που θα μπορούσε να μας δώσει περισσότερα πράγματα στον αγώνα όμως το γεγονός ότι την πιο ακατάλληλη στιγμή γλίστρησε ο ποδοσφαιριστής μας (Εμπουέλε) στέρησε ίσως από ένα τέρμα…

Από κει και πέρα, στο β’ ημίχρονο προσπαθήσαμε να διορθώσουμε πράγματα και οι αλλαγές που κάναμε, μας βοήθησαν να προηγηθούμε. Έπειτα ίσως επαναπαυθήκαμε με αποτέλεσμα από δύο στατικές φάσεις να προηγηθεί ο αντίπαλος. Η εικόνα μας ήταν σχετικά καλή στη διάρκεια του παιγνιδιού.

Αυτή την εβδομάδα έχουμε τον χρόνο να δουλέψουμε για να διορθώσουμε κάποια πράγματα γιατί στο ποδόσφαιρο δεν τελειώνει ποτέ η εξέλιξη και η βελτίωση. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μας. Τελειώνει το κεφάλαιο “Παναχαϊκή” και πάμε για το επόμενο “Χανιά”.»

Estrella
Chania cash
KTEO Κρήτης
Minetta top plus
xoriatiko

Rabona ad