Τεχνικός διευθυντής στην ΑΕ Μυλοποτάμου ο Σπυριδάκης

Γ' Εθνική 9 Ιουνίου 2017, 16:03

Την πρώτη κίνησή της για τη νέα αγωνιστική περίοδο και την παρθενική συμμετοχή της στη Γ’ Εθνική έκανε η πρωταθλήτρια Ρεθύμνου ΑΕ Μυλοποτάμου, που αποτελεί τη συνέχεια του ιστορικού Αστέρα Περάματος.

Corgress Stagakis

Ένας προπονητής από το Μυλοπόταμο με σημαντική πορεία και στον Αστέρα Περάματος, ο Σπύρος Σπυριδάκης, όπως αναφέρει το rethymnosports.gr, συμφώνησε με τη διοίκηση της ομάδας για να αναλάβει καθήκοντα τεχνικού διευθυντή.

Ο έμπειρος προπονητής “επιστρέφει” στο Πέραμα μετά από 11 χρόνια και σε πρώτο πλάνο για αυτόν περνάει η ανεύρεση του προπονητή που θα αντικαταστήσει τον Ηλία Μπουλιό, ο οποίος παραιτήθηκε και ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Άρη Ρεθύμνου.

Στο “κάδρο” για την ΑΕΜ βρίσκονται οι περιπτώσεις των Νίκου Κωτσοβού, Θανάση Κολιτσιδικάκη και Κώστα Ανυφαντάκη.

 

Papantonakis Cards
Bourakis_Restaurant
Vourdoubakis_Drakakis
Poppies sexy show club

Rabona ad