Τεχνικός διευθυντής ο Πασβάντης

Νέοι Μινωταύρου Μινώταυρος | 15 Σεπτεμβρίου 2016, 16:31

Ακόμα μία κίνηση για την περαιτέρω στελέχωση του προπονητικού επιτελείου των τμημάτων υποδομής του γνωστοποίησε την Πέμπτη (15/09) ο Μινώταυρος.

Όπως ανακοίνωσε ο ιστορικός σύλλογος των Μουρνιών τεχνικός διευθυντής στην Ακαδημία Μινώταυρος/Νέοι Μινωταύρου αναλαμβάνει ο Νίκος Πασβάντης, που επιστρέφει μετά από πολλά χρόνια στους “πράσινους”, στους οποίους υπήρξε συνεργάτης του αείμνηστου Σπύρου Αμαραντίδη.

Η ανακοίνωση του Μινωταύρου:

Ο Α.Ο. Μινώταυρος Μουρνιών ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της ομάδας μας με τον προπονητή Νίκο Πασβάντη.

Ο Νίκος Πασβάντης υπήρξε στο παρελθόν επαγγελματίας ποδοσφαιριστής σε αρκετές ομάδες Β’ Γ’ και Δ’ Εθνικής κατηγορίας σε Ελλάδα και Γερμανία.

Ως προπονητής ξεκίνησε την καριέρα του το 1999 στην SG Betzdorf ( Γ’ Εθνική Γερμανίας) περνώντας μεταξύ άλλων από Κ20 Πλατανιά, Κ19 ΑΟΧ και από τον πάγκο της Α’ ομάδας του Μινώταυρου βοηθός του αείμνηστου Σπύρου Αμαραντίδη το 2004.

Τα τελευταία χρόνια ασχολείται αποκλειστικά με την προπονητική έχοντας παρακολουθήσει αρκετά σεμινάρια ενώ είναι κάτοχος διπλώματος Β’.

Έχει βγάλει τις σχολές προπονητικής:

1. UEFA B Σχολή Προπονητών στο Βένταου του Ντούισμπουργκ στην Γερμανία.

2. 1η Φάση σχολής προπονητών UEFA A’ στο Χένεφ της Κολωνίας στην Γερμανία.

Ο Νίκος Πασβάντης εκτός από την τεχνική Διεύθυνση της ακαδημίας θα προπονεί και τα τμήματα Προπαίδων 2006 και Νέοι 2001-2002.

Το Δ.Σ.οι προπονητές και οι υπεύθυνοι της ακαδημίας του Α.Ο. Μινώταυρος Μουρνιών τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Μινώταυρου και του ευχόμαστε να είναι υγιής και να επιτύχει τους στόχους του.

ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ

 

Mikel Chania Delivery
Antonis Garden
Digenakis
Nymfi-Restaurant

Rabona ad