Τάτσης: Πολύ καλή ομάδα η Επισκοπή

Football League 10 Απριλίου 2021, 15:59

Δίκαια χαρακτήρισε την ισοπαλία στο ΔΑΚ Γάλλου με την Επισκοπή, ο Γιάννης Τάτσης, στις δηλώσεις που παραχώρησε μετά το τέλος του αγώνα.

Ο τεχνικός της Καλλιθέας τόνισε ότι ο αέρας ήταν ένα από τα σημεία-κλειδιά του αγώνα, κάτι που δεν αξιοποίησε τελικά καμία από τις δύο ομάδες για να φτάσει στη νίκη.

Αναφερόμενος στην επιστροφή του στον πάγκο της μετά από μόλις λίγους μήνες, ο Τάτσης είπε ότι ήταν κάτι που το ήθελε πολύ τόσο η ομάδα όσο και ο ίδιος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το παιχνίδι με την Επισκοπή: «Ενα παιχνίδι που εννοείται ότι θέλαμε τη νίκη, αλλά από τη στιγμή που δε μπορούμε να κερδίσουμε ένα παιχνίδι, από ένα σημείο και μετά κοιτάμε να μην το χάσουμε. Παιχνίδι με ειδικές συνθήκες και εννοώ για τον αέρα, τον οποίο τον είχε ο αντίπαλος στο πρώτο ημίχρονο, εμείς τον είχαμε στο δεύτερο. Θεωρώ ότι θα έπαιζε καθοριστικό ρόλο, ποιος θα το εκμεταλλευόταν. Δεν το εκμεταλλεύτηκε κανείς, γίνανε προϋποθέσεις και από τις δύο ομάδες. Νομίζω ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα

Για το πρωτάθλημα και το πώς βλέπει τις ομάδες: «Μέχρι στιγμής αυτό που χαρακτηρίζει το πρωτάθλημα , στη μία βδομάδα που είμαι στην ομάδα, είναι η κατάσταση που έχει προέλθει από τον κορωνοϊό. Δηλαδή βλέπουμε στις ομάδες και στη δική μας, όπως και στο προηγούμενο παιχνίδι, αναγκαστικές αλλαγές, λόγω της μη προπόνησης και αγώνων για ένα χρόνο, το οποίο κάνει δύσκολο τη διαχείριση ενός αγώνα. Από ‘κει και πέρα, χρειάζεται λίγος χρόνος ακόμη για να πάρουν ρυθμό οι ομάδες. Το είδαμε και στη Super League 2 αυτό όταν ξεκίνησε, τα πρώτα παιχνίδια δεν ήταν καλά για έναν φίλαθλο. Οσο περνούσαν οι αγωνιστικές γινόντουσαν καλύτερα. Και μην ξεχνάμε εδώ στη Football League, στην πρώτη εβδομάδα, βάλανε στις ομάδες τρεις αγώνες κατευθείαν.  Θα έπρεπε να αρχίσει προοδευτικά, μία εβδομάδα και μετά να μπούνε κάποιες εμβόλιμες. Μιλάμε για παιδιά που δεν είναι της Super League 1. Παιδιά που είναι επαγγελματίες ναι μεν, αλλά κάτι ενδιάμεσο. Σκεφτείτε τώρα, τους φέραμε στην κατάσταση αυτή και είναι επικίνδυνο και για την υγεία τους. Και συνοψίζω ότι στη διάρκεια των εβδομάδων θα έχουμε καλύτερο ρυθμό, όλες οι ομάδες.»

Για την επιστροφή του στην Καλλιθέα: «Η Καλλιθέα με ήθελε πολύ και πριν και τώρα. Αυτό μέτρησε για ‘μένα, το συναίσθημα που υπάρχει, το καλό κλίμα και είναι μία ομάδα με υγεία που είμαι ήρεμος και κάνω τη δουλειά μου όπως γνωρίζω καλύτερα.»

Για την Επισκοπή και το αν την είχε παρακολουθήσει πριν το ματς: «Την Επισκοπή την είδα πριν παίξουμε σε αυτό το παιχνίδι από οπτικό υλικό. Μου άρεσε πάρα πολύ, έχει φάση κατοχής, προσπαθεί να παίξει μπάλα και η αλήθεια βλέποντάς την, με ανησυχήσε  σε εισαγωγικά, θα ΄πρεπε να ανταπεξέλθουμε σε αυτό το κομμάτι, όπως και ανταπεξήλθαμε στο αμυντικό κομμάτι. Νομίζω είναι σε πολύ καλό δρόμο

 

Estrella
Auto KCS
Minetta Car Pack
xoriatiko
Papantonakis Cards

Rabona ad