Τάτσης: Ο Απόλλων πρέπει και αξίζει να είναι στην Super League

Super League 2 13 Νοεμβρίου 2022, 20:38

Την ερώτηση για το στόχο που έχει ο Απόλλων τη φετινή χρονιά δέχτηκε ο Γιάννης Τάτσης στις δηλώσεις που παραχώρησε μετά το νικηφόρο παιχνίδι για την ομάδα του στο γήπεδο "Παύλος Βαρδινογιάννης".

/Bella Pizza

Ο προπονητής της “ελαφράς ταξιαρχίας” επεσήμανε πως η ομάδα του επιδιώκει στην άνοδο, δείχνοντας γενικότερα ευχαριστημένος από ‘κει και πέρα για την απόδοση που είχαν οι παίκτες του στο παιχνίδι απέναντι στον Ηρόδοτο.

«Ενα καλό αποτέλεσμα για μας, μία πολύ σημαντική νίκη, που στο φινάλε δε σημαίνει βέβαια και κάτι γιατί το πρωτάθλημα έχει ακόμα πολύ δρόμο. Σ’ ένα παιχνίδι με καλό ποδόσφαιρο από την πλευρά μας στο μεγαλύτερο διάστημα, εκτός από την τελική προσπάθεια», σχολίασε στο ξεκίνημα των δηλώσεων του, συνεχίζοντας ως εξής: «Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο θα μπορούσαμε να έχουμε τελειώσει πιο γρήγορα τον αγώνα, όσο αυτό δε γινόταν ο αντίπαλος ήταν μέσα στο παιχνίδι και υπήρχε φόβος να μη γίνει η ισοφάριση. Οπως έκανε άλλωστε και ο Ηρόδοτος κάποιες ευκαιρίες, το περίμενα όμως γιατί ξέρω κάποια παιδιά που είναι πολύ καλοί παίκτες. Ηξερα ότι θα είναι δύσκολο παιχνίδι, είχαμε καλή απόδοση στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα εκτός από το τελευταίο επιθετικό τρίτο».

Για το φετινό στόχο και τι “λέει” ο επίσημος Απόλλων: «Ο επίσημος Απόλλων αυτό που λέει, είναι ότι σε κάθε παιχνίδι αυτό που θέλουμε, είναι να πηγαίνουμε για τη νίκη και από ‘κει και πέρα πρέπει, αξίζει μια θέση, θέλει να είναι στην παραπάνω κατηγορία».

Για το ματς με τον Ολυμπιακό Β που ακολουθεί και το 2/2 στο πρωτάθλημα: «Είναι ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι που ακολουθεί, δεν ξέρουμε ποια μέρα θα παίξουμε. Κάναμε το δύο στα δύο. Σαν απόδοση πιστεύω συνολικά ήμασταν καλύτεροι από την πρεμιέρα γενικότερα στην επιθετική λειτουργία, φτάναμε πιο εύκολα σήμερα στο τέρμα. Οσα ελαφρυντικά και αν είχε το πρώτο παιχνίδι λόγω πρεμιέρας ευελπιστώ να κρατήσουμε αυτό τον ρυθμό και να βελτιώσουμε κάποια πράγματα στο τελευταίο επιθετικό τρίτο».

 

Estrella
10 years theatro
Gyrothalassia
Chania cash
Minetta top plus
KTEO Κρήτης
/blentcoffee

Rabona ad