Τάτος: Θα παίξουμε 5 παιχνίδια σε 15 μέρες

Super League 2 13 Ιανουαρίου 2021, 21:02

Τον υψηλό συντελεστή δυσκολίας των ομάδων και των ποδοσφαιριστών της Super League 2 που καλούνται να παίξουν 5 παιχνίδια σε διάστημα 15 ημερών, ενώ προέρχονται από δεκάμηνη αποχή, σχολιάζει ο Ανδρέας Τάτος.

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής της Ξάνθης παραχώρησε συνέντευξη στη συχνότητα του ραδιοφωνικού σταθμού “Metropolis 95,5” και συγκεκριμένα στην εκπομπή “Τρίτο Ημίχρονο“. Αναλυτικά όσα είπε:

«Προπονήσεις κάνουμε σε γκρουπ πλέον, η ομάδα προπονείται τέσσερις μήνες έτσι. Είναι τραγικό αυτό που γίνεται, σε όλες τις χώρες να παίζουν ποδόσφαιρο, να έχουν τελειώσει τον πρώτο γύρο και στην δεύτερη κατηγορία, ενώ στην Ελλάδα να είμαστε ακόμα στην πρώτη αγωνιστική.

Είναι ψυχολογικό όλο αυτό, υπάρχει μεγάλη φθορά, δεν έχω διάθεση ούτε να δω αγώνες. Έχω να παίξω έξι μήνες. Έπαιζα στην Τουρκία πιο πριν, εκεί τελείωσε το πρωτάθλημα το καλοκαίρι. Είναι μεγάλη αποχή, δεν θα υπάρχει και ρυθμός. Όλα τα παιδιά έχουν να αγωνιστούν πολύ καιρό, πάνω από έναν χρόνο.

Θα παίξουμε 5 παιχνίδια σε 15 μέρες. Στην Ξάνθη, έχουμε έναν καλό πρόεδρο που πληρώνει τους πάντες στην ώρα τους. Έχουμε καλές εγκαταστάσεις και είναι πολύ καλά τα πράγματα εδώ. Έχει φέρει καλούς ξένους παίκτες, είναι όλοι επαγγελματίες και δεν μας λείπει τίποτα.»

Estrella
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/psiloritischania