Ταουσιάνης: Συναρπαστικό παιχνίδι, συγχαρητήρια στα παιδιά

Εργοτέλης | 3 Μαρτίου 2021, 18:35

Άκρως ικανοποιημένος από την αντίδραση των ποδοσφαιριστών του στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης στη Νίκαια ο Γιάννης Ταουσιάνης, ο οποίος μίλησε για συναρπαστικό παιχνίδι.

Ο τεχνικός του Εργοτέλη προέβη σε ψύχραιμη ανάλυση του αγώνα με τον Ιωνικό αναγνωρίζοντας ότι η ομάδα του δεν ήταν καλή στο δεύτερο μισό του πρώτου ημιχρόνου, δίνοντας παράλληλα συγχαρητήρια για την αντίδρασή τους ειδικά στο φινάλε.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιάννης Ταουσιάνης μετά τη νίκη (με επική ανατροπή στο φινάλε) επί του Ιωνικού:

«Είχα πει πριν το παιχνίδι ότι θα αγωνιστούν δύο πάρα πολύ καλές ομάδες με διαφορετικά χαρακτηριστικά και ενδεχομένως θα βλέπαμε ένα ματς το οποίο θα διαφήμιζε την κατηγορία και θα δικαιολογούσε το ότι πάρα πολύς κόσμος ασχολείται με τη Super League 2.

Έτσι έγινε με ένα συναρπαστικό παιχνίδι για όσους το παρακολούθησαν με καλές στιγμές και από τις δύο ομάδες.

Μπορεί να δεχθήκαμε την ψυχρολουσία του γρήγορου γκολ στο ξεκίνημα του παιχνιδιού, παρόλα αυτά κάναμε ένα εξαιρετικό εικοσάλεπτο και δίκαια νομίζω ισοφαρίσαμε.

Από εκεί και πέρα υποφέραμε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου κι αυτό γιατί δεν μπορέσαμε να κρατήσουμε μπάλα δίνοντας δεύτερες και τρίτες επιθέσεις στον αντίπαλο.

Μπαίνοντας μετά στην επανάληψη και θέλοντας να αλλάξουμε αυτή την εικόνα του δεύτερου μισού του πρώτου, δεχτήκαμε πάλι την ψυχρολουσία του γκολ, στο ξεκίνημα κι εδώ είναι το σημείο που θέλω να βγάλω το καπέλο σ’ αυτά τα παιδιά και να πω ότι αισθάνομαι τυχερός που τα έχω ποδοσφαιριστές.

Η ηρεμία, η ωριμότητα και η υπομονή που έδειξαν κάνοντας μία τεράστια ανατροπή απέναντι σε έναν αντίπαλο που έχει πάρα πολύ ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Για άλλη μία φορά συγχαρητήρια στα παιδιά και συνεχίζουμε!»

Estrella
Minetta Car Pack
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/psiloritischania