Ταουσιάνης: Σπουδαίο αποτέλεσμα για δύο λόγους

Εργοτέλης | 27 Ιανουαρίου 2021, 18:32

Στη σπουδαιότητα της νίκης για τον Εργοτέλη επί των Χανίων στάθηκε στις δηλώσεις του ο Γιάννης Ταουσιάνης.

Ο προπονητής του Εργοτέλη τόνισε ότι αυτή ήρθε απέναντι σε μία ομάδα για την οποία πρόσφατα είπε ότι θα διεκδικήσει τον τίτλο αλλά και έπειτα από δύο σερί ήττες της ομάδας του, που είχαν επιφέρει μία ψυχολογική επιβάρυνση στους παίκτες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις έχουν ως εξής: «Είναι σπουδαίο το αποτέλεσμα γιατί αφενός ήρθε απέναντι σε μία ομάδα για την οποία έχω τοποθετηθεί, για το τι δυνατότητες έχει και αφετέρου επειδή προερχόμασταν από δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα και υπήρχε μία ψυχολογική επιβάρυνση στα παιδιά. Στο πρώτο ημίχρονο είχε κάπως ρυθμό και κάποια ποιότητα, στο δεύτερο ήταν καθαρά ένα παιχνίδι πάθους, θέλησης και μονομαχιών, στο οποίο εμείς επιτέλους μετά από δύο παιχνίδια τις στιγμές μας τις κάναμε γκολ. Η ομάδα μας χρησιμοποίησε και άλλα χαρακτηριστικά που δεν είχε επιδείξει στους πρώτους αγώνες, τα οποία χρειάζονται και αυτά. Πήραμε το σπουδαίο τρίποντο και όπως έχω πει δε μας άξιζε το ότι δεν είχαμε αποσπάσει μέχρι τώρα κάτι βαθμολογικά».

Για το αν μπορεί να ανταπεξέλθει στα συνεχόμενα παιχνίδια ο Εργοτέλης: «Αυτό το πρόβλημα ισχύει για όλες τις ομάδες, οπότε σαφώς είναι κάτι που εμάς μας έχει συνέχεια σε εγρήγορση, σε σκέψη και ανάλυση. Θα το αντιμετωπίσουμε με όλες τις δυσκολίες που υπάρχουν, γιατί και τώρα μετά από αυτό το παιχνίδι πρέπει να μετρήσουμε τι απώλειες έχουμε, γιατί πάλι είχαμε κάποιες απώλειες και να τα βάλουμε κάτω για τη δύσκολη συνέχεια».

Estrella
Minetta Car Pack
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/psiloritischania