Ταουσιάνης: “Ετοιμο” αριστερό μπακ, αν πάρουμε

Χανιά | 17 Σεπτεμβρίου 2023, 19:10

Για τη μεταγραφή του αριστερού μπακ ρωτήθηκε και απάντησε ο Γιάννης Ταουσιάνης, λέγοντας πως εφόσον τα Χανιά αποφασίσουν να κάνουν κίνηση θα επιδιώξουν να πάρουν παίκτη που θα μπορεί να προσφέρει άμεσα λύσεις.

/Bella Pizza

Ο 52χρονος προπονητής επιβεβαίωσε όλα αυτά που έχουν γραφτεί μετά τον τραυματισμό του Σταύρου Παναγιώτου, ωστόσο όπως είπε εφόσον αυτός ο παίκτης είναι χωρίς ομάδα και θα χρειαστεί ένας μήνας για να είναι έτοιμος θα είναι ανώφελο να γίνει μία τέτοια μεταγραφή.

Από ‘κει και πέρα εκφράστηκε ευχαριστημένος για τη νίκη και την πρόκριση της ομάδας του στην επόμενη φάση, ενώ τόνισε ότι από τη Δευτέρα στο μυαλό όλων θα βρίσκεται η έναρξη του πρωταθλήματος και το πρώτο παιχνίδι απέναντι στον Ιωνικό.

Ακολουθούν οι δηλώσεις του Ταουσιάνη:

«Με αφορμή την έναρξη των επισήμων υποχρεώσεων θα ήθελα να ευχηθώ σε όλες τις ομάδες να έχουν μια καλή χρονιά με υγεία. Εύχομαι να γίνει ένα καλό πρωτάθλημα όπου θεωρώ ότι θα είναι σαφώς καλύτερο σε σχέση με το περσινό, έτσι δείχνουν η οιωνοί… Οπως είχαμε πει, ο θεσμός του Κυπέλλου εντάσσεται στο πλαίσιο της διάκρισης μας. Ως ομάδα με υψηλούς στόχους θέλουμε και σε αυτόν τον θεσμό να πάμε όσο γίνεται πιο μακριά και να έχουμε και εκεί καλές παρουσίες και νίκες. Παίξαμε με έναν αντίπαλο ο οποίος ήταν πιο ανέτοιμος σε σχέση με μας, το παιχνίδι ήταν ένας μονόλογος για μας. Αυτό που θα κρατήσω είναι η πολύ μεγάλη ένταση που είχαμε στο πρώτο ημίχρονο τουλάχιστον και το άλλο είναι ότι το ποσοστό αποτελεσματικότητας δεν ήταν ανάλογο με την κατοχή που είχαμε και τις ευκαιρίες που κάναμε. Σαφώς αυτό είναι ένα κομμάτι που θα μας απασχολήσει και θα επιδιώξουμε να το βελτιώσουμε. Μπαίνουμε σε εβδομάδα πρωταθλήματος με συγκέντρωση στην καθημερινότητά μας για να πάμε όσο γίνεται πιο έτοιμοι στο παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής».

Για το αν το περίμενε ότι η ομάδα του θα βρισκόταν πίσω στο σκορ και θα ήταν άλλο παιχνίδι εφόσον ο Απόλλων Πόντου δεν είχε προηγηθεί: «Ημουν σίγουρος ότι θα είχαμε ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο και θα είχαμε τον κυρίαρχο ρόλο στο παιχνίδι. Ημουν σίγουρος ότι θα δημιουργήσουμε ευκαιρίες. Οσον αφορά για το σκορ ποτέ δεν είσαι σίγουρος και τα δύσκολα για μας δεν τα έβαλε ο αντίπαλος, αλλά για μένα ήταν μία λανθασμένη απόφαση του διαιτητή (να μην δώσει το φάουλ) και η αστοχία μας. Κατά τ’ άλλα αυτά που περίμενα να δω, αυτά είδα από την ομάδα μου».

Για το αν θα ξεκινήσει δεδομένα το πρωτάθλημα την Κυριακή: «Μου το λες έτσι και με βάζεις σε απορία μήπως έχει συμβεί κάτι! Εμείς ξέρουμε κι έχουμε στο μυαλό μας ότι από τη Δευτέρα μπαίνουμε σε αγωνιστική εβδομάδα γιατί την Κυριακή ξεκινά το πρωτάθλημα. Τώρα θα μου πείτε με τόσα που έχουμε δει τα προηγούμενα χρόνια ίσως να είμαστε ακόμα επιφυλακτικοί, αλλά αυτό επικρατεί στο μυαλό μας».

Για το αν θα γίνει μεταγραφή αριστερού μπακ και την απόκτηση του Μάνου: «Εχουμε μία σκέψη ανάλογα με το χρόνο που θα δώσουν οι γιατροί για την αποκατάσταση του Παναγιώτου, εάν αυτός είναι μικρός δεν θα προχωρήσουμε σε μεταγραφή, εάν είναι ενδεχομένως μεγάλος τότε θα προχωρήσουμε, εάν και εφόσον βέβαια βρούμε μία περίπτωση έτοιμου ποδοσφαιριστή. Οχι κάποιου ο οποίος θα είναι χωρίς ομάδα και θα θέλει χρόνο για να ενταχθεί γιατί τότε θα είναι ανώφελο εάν θέλει ένα μήνα για να ετοιμαστεί. Για τον Μάνο, νομίζω ότι απομένουν τα τυπικά για να μπει και αυτός».

Estrella
Papantonakis Cards
10 years theatro
Nymfi-Restaurant
Gyrothalassia
KTEO Κρήτης
Minetta top plus
blentcoffee
Poppies sexy show club

Rabona ad