Ταουσιάνης: Κακή ημέρα για το σύλλογο (video)

Κύπελλο Ελλάδος | 3 Δεκεμβρίου 2019, 21:43

Απογοητευμένος ήταν ο Γιάννης Ταουσιάνης από την εντός έδρας ήττα του Εργοτέλη και τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του κυπέλλου Ελλάδος. Απεναντίας ο τεχνικός των Τρικάλων, Περικλής Αμανατίδης, έπλεε σε πελάγη ευτυχίας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις των δύο προπονητών στη συνέντευξη τύπου που ακολούθησε την αναμέτρηση στο Παγκρήτιο στάδιο…

Γιάννης Ταουσιάνης (προπονητής Εργοτέλη): «Δυστυχώς ότι πάμε να φτιάξουμε μέσα σε λίγες μέρες το χαλάμε. Αναφέρομαι στο κοντράστ των αποτελεσμάτων, απ’ το τελευταίο παιχνίδι για το πρωτάθλημα έως το σημερινό. Αυτός ο αποκλεισμός ήρθε στο Παγκρήτιο παρόλο που χάσαμε το πρώτο ματς, η ποιότητα της ομάδας έδειχνε ότι μπορούσαμε να είχαμε πάρει την πρόκριση.

Δυστυχώς αυτό δεν έγινε λόγω έλλειψης αποφασιστικότητας. Πρέπει να πιέσουμε πρώτα τους εαυτούς μας, όταν θέλουμε να πιέσουμε τους αντιπάλους. Βρεθήκαμε νωρίς πίσω στο σκορ και αυτό σίγουρα μπορεί να επιφέρει μεγάλη πίεση στους ποδοσφαιριστές, ωστόσο είχαμε πάρα πολύ χρόνο για να ανατρέψουμε τα πάντα.

Είχαμε ένα πολύ μεγάλο ποσοστό κατοχής αλλά αυτό ήταν αρκετά φλύαρο και στο υπόλοιπο τρίτο δεν υπήρξε αποφασιστικότητα τόσο στις κινήσεις όσο στις τελικές πάσες παρά μόνο στα τελευταία δέκα λεπτά, κάτι που έπρεπε να είχε γίνει νωρίτερα. Η σημερινή μέρα είναι σίγουρα κακή για τον σύλλογο αλλά δεν έχουμε πολλά περιθώρια καθώς μέσα σε μερικές μέρες πρέπει να ετοιμαστούμε και να παίξουμε ένα δύσκολο παιχνίδι για το πρωτάθλημα.»

amanadidis

Περικλής Αμανατίδης (προπονητής Τρικάλων): «Είχαμε τη χαρά οι παίκτες μας είναι σε πολύ καλή μέρα συγκέντρωσης, ακολουθώντας πάρα πολύ πιστά αυτό που έπρεπε να κάνουμε. Δεν μπορώ να πω ότι είχαμε μεγάλο προβάδισμα απ’ τον πρώτο αγώνα και ο στόχος ήταν να μην χάσουμε.

Σίγουρα το γκολ που πετύχαμε νωρίς βοήθησε και έτσι κούμπωσε στην συνέχεια το παιχνίδι έτσι όπως το είχαμε σχεδιάσει. Η ομάδα του Εργοτέλη είναι πάρα πολύ ποιοτική και δεν μπορούσαμε να αφήσουμε πολλούς χώρους καθώς παίκτες όπως ο Έφορντ ή ο Κούατενγκ μπορούν να σε “σκοτώσουν”. Καταφέραμε να πάρουμε την πρόκριση και τώρα πλέον κοιτάμε τον επόμενο στόχο.»

Estrella
Papantonakis Cards

Rabona ad