Ταουσιάνης και Μπάτζιος αφιέρωσαν τη νίκη σε Συγγενίδη

Εργοτέλης | 28 Φεβρουαρίου 2021, 19:01

Στον μεγάλο απόντα της οικογένειας του Εργοτέλη, Ντίνο Συγγενίδη, αφιέρωσαν τη νίκη επί του Απόλλωνα Λάρισας ο Γιάννης Ταουσιάνης και ο Χρήστος Μπάτζιος.

/Bella Pizza

Ο προπονητής του Εργοτέλη ανέφερε τα εξής:  «Αφιερώνουμε αυτή τη νίκη, στη μνήμη του Ντίνου Συγγενίδη, ενός ανθρώπου που όλοι ξέρουμε πόσο αγαπούσε αυτήν την ομάδα. Εκφράσουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του.

Όσον αφορά το παιχνίδι, ήταν μια δύσκολη νίκη. Στο πρώτο ημίχρονο, θα μπορούσαμε να έχουμε κάνει τη ζωή μας, πιο εύκολη, καθώς δημιουργήσαμε ευκαιρίες και πολλές προϋποθέσεις για ν’ ανοίξουμε το σκορ. Δεν είχαμε την φρεσκάδα, καθώς είχαμε ματς την Τετάρτη σε αντίθεση με τον αντίπαλο.

Παρ’ όλα αυτά, δείξαμε υπομονή και ηρεμία στο να βρούμε τις λύσεις. Είχαμε απέναντι μας μια πιο ενισχυμένη άμυνα από τη στιγμή που ο αντίπαλος έμεινε με δέκα παίκτες. Πετύχαμε το γκολ, κερδίσαμε και ήδη σκεφτόμαστε το επόμενο παιχνίδι με τον Ιωνικό, που  θα είναι πολύ δύσκολο».

Οσον αφορά τον εκ των αρχηγών της ομάδας, Χρ. Μπάτζιο, τόνισε τα εξής: «Ήταν μια δύσκολη εβδομάδα για την οικογένεια του Εργοτέλη, καθώς έφυγε από την ζωή ο κ. Ντίνος Συγγενίδης ο οποίος είχε συνδέσει άρρηκτα το όνομά του με την ομάδα μας . Η νίκη είναι αφιερωμένη στη μνήμη του.

Οσον αφορά το παιχνίδι σήμερα αντιμετωπίσαμε μια πολύ καλή ομάδα και πήραμε μια σημαντική νίκη, που μας κρατάει στην πρώτη θέση. Συνεχίζουμε και κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και πλέον σκεφτόμαστε το επόμενο απέναντι στον Ιωνικό».

Estrella
10 years theatro
Gyrothalassia
Chania cash
Minetta top plus
KTEO Κρήτης
/blentcoffee

Rabona ad