Ταουσιάνης και Κωστανάσιος εκτιμούν για το ματς με Ξάνθη…

Εργοτέλης | 5 Φεβρουαρίου 2021, 16:41

Τις εκτιμήσεις τους για το επόμενο παιχνίδι που ακολουθεί για τον Εργοτέλη κάνουν ο Γιάννης Ταουσιάνης και ο Θανάσης Κωστανάσιος.

/Bella Pizza

Ο προπονητής και ο ποδοσφαιριστής αντίστοιχα της ομάδας του Ηρακλείου τοποθετούνται για το παιχνίδι που θα γίνει στο Παγκρήτιο στάδιο, ευχόμενοι ο Εργοτέλης να σημειώσει μία ακόμα νίκη που θα είναι η τρίτη στη σειρά…

Αναλυτικά η τοποθέτηση του Γιάννη Ταουσιάνη:

«Εχουμε απέναντι μας μια ομάδα που βάσει ρόστερ, έχει υψηλό επίπεδο ποιότητας και εμπειρίας. Το ζητούμενο για εμάς και σε αυτό το παιχνίδι, είναι να παρουσιάσουμε αγωνιστικά το πρόσωπο που έχουμε δείξαμε και στα προηγούμενα. Να στηριχθούμε στην αγωνιστικότητα, την ομαδικότητα, αλλά και τη συγκέντρωση. Ετσι θα έχουμε τις καλύτερες προϋποθέσεις για τη νίκη. Οι νίκες βοηθάνε στην αυτοπεποίθηση των ποδοσφαιριστών. Το παν είναι όμως η συγκέντρωση σε όποια κατάσταση και αν βρισκόμαστε. Πρόκειται για ένα παιχνίδι διαφορετικό από το προηγούμενο, ανάμεσα σε δύο ομάδες που θέλουν να παίξουν ποδόσφαιρο και να δημιουργήσουν. Εμείς θέλουμε να παίρνουμε ό,τι δικαιούμαστε κάθε αγωνιστική».

Απ’ την άλλη ο Θανάσης Κωστανάσιος ανέφερε:

«Η Ξάνθη έχει πολύ ποιοτικούς παίκτες. Εμείς κοιτάμε την ομάδα μας και ελπίζουμε να πάρουμε τη νίκη. Τα δύο πρώτα τρίποντα, μας έχουν ανεβάσει την ψυχολογία. Βγάλαμε σημαντικά στοιχεία στο γήπεδο που τα είχαμε ανάγκη όπως πάθος και ψυχή. Θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι».

 

Estrella
Stathakis Theodoros
Papantonakis Cards
10 years theatro
Nymfi-Restaurant
Gyrothalassia
Minetta top plus
KTEO Κρήτης
blentcoffee
Poppies sexy show club

Rabona ad