Ταουσιάνης: Η κορυφή είναι λογική συνέπεια της παρουσίας μας

Εργοτέλης | 26 Φεβρουαρίου 2021, 18:22

Αφήνει πίσω του την ήττα στη Δράμα κι εστιάζει στον Απόλλωνα Λάρισας ο τεχνικός του Εργοτέλη, Γιάννης Ταουσιάνης.

Ο προπονητής της Κρητικής ομάδας μίλησε για το ματς που προηγήθηκε και για εκείνο που ακολουθεί και για το αν η κορυφή “ζαλίζει” τον Εργοτέλη. Αναλυτικά όσα είπε ο Γιάννης Ταουσιάνης για…

Την ήττα στη Δράμα: «Είναι ξεκάθαρο ότι δεν μας άξιζε το αποτέλεσμα. Στο ποδόσφαιρο, έχουμε πει ότι η δικαιοσύνη είναι το γκολ, κάτι που δεν πετύχαμε εμείς στις ευκαιρίες που δημιουργήσαμε.

Μπορεί να σταμάτησε το σερί από πλευράς αποτελεσμάτων, αλλά για μια ακόμη φορά, η αγωνιστική μας παρουσία μας άφησε ικανοποιημένους. Τα παιδιά ότι ήταν να κάνουν το έκαναν. Το ότι είμαστε στην κορυφή, είναι μία λογική συνέπεια της παρουσίας που έχουμε σαν ομάδα.»

Το ματς με Απόλλωνα Λάρισας: «Πρόκειται για μία ομάδα, η οποία βρίσκεται σε αγωνιστική και βαθμολογική ανάταση. Έχει νέο προπονητή, έχει 3-4 προσθήκες και διαθέτει εμπειρία και ποιότητα.

Εμείς έχουμε το δικό μας πλάνο και θέλουμε σε ένα ακόμα παιχνίδι να δείξουμε το σταθερά καλό αγωνιστικό πρόσωπο. Υπάρχουν ενεργειακές δαπάνες για τους παίκτες, καθώς έχουμε ένα παιχνίδι παραπάνω αυτήν την εβδομάδα απ’ ότι ο αντίπαλος μας, αλλά πιστεύω ότι θα βρούμε τις λύσεις.»

Estrella
Minetta Car Pack
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/psiloritischania